[SCAM] Faratach (M) Sdn Bhd (444409-D) | Penipu Besar Bisnes Streamyx Konon

CG Sponsors




ADAKAH FARATECH HARUS DISIASAT KERAJAAN MALAYSIA & TELEKOM MALAYSIA?


  • Total voters
    0
  • This poll will close: .
Sponsored Post

bebird

Super Active Member
Joined
Dec 18, 2008
Messages
5,370
Reaction score
142
Points
73

mystique_nw

Freshie
Joined
Jun 25, 2008
Messages
10
Reaction score
0
Points
3
saya ada register domain .my free dari asiahost.cc tapi lepas tu, bila dpt maklumat dari mynic registration, domain tu registered by edorey pulak. saya pelik lah. dah la asiahost tu meniaga guna domain .cc (domain .cc ni boleh dpt free), registration done by edorey pulak. saya google alamat asiahost.cc, dia guna virtual office. web asiahost.cc tu kata boleh self managed domain, tp bila saya try tukar nameserver, tak boleh, last2 kena hantar email utk pihak asiahost.cc tukar nameserver (tak self managed la maknanya). skrg mmg takde masalah lagi, support pun pantas, sehari je dah reply, cuma saya rasa fishy. tp sbb free saya proceed je. jadi apa saranan tuan puan atas domain yang saya dah register ni.
 

nonama

Active Member
Joined
Jul 23, 2007
Messages
1,715
Reaction score
1
Points
25
Sorry ter Up balik thread ni, cuma nak tanya ape kesudahannye faratech n owner nye ni?
 
Sponsored Post
Top
Log in Register