[SCAM] Faratach (M) Sdn Bhd (444409-D) | Penipu Besar Bisnes Streamyx Konon

CG Sponsors




ADAKAH FARATECH HARUS DISIASAT KERAJAAN MALAYSIA & TELEKOM MALAYSIA?


  • Total voters
    0
  • This poll will close: .
Sponsored Post

lanst

Active+ Member
Joined
Aug 6, 2009
Messages
4,968
Reaction score
77
Points
30
xkemana pun org makan duitharam nie..mungkin family die plak yg jadi mangsa nnt..xpun cucu cicit die..
mn adil camtu...patut dia buat dia yg tanggung..

pasti nyesal jd cucu cicit dia...:-?
 

okb dinar

Fun Poster
Joined
Dec 7, 2011
Messages
297
Reaction score
0
Points
10
mcm manalah aku boleh x perasan pasal thread nih yer? adoi.. terlepas peluang nak berdrama. faratach aku x kenal.. aku cuma kenal edorey. yang pasti ahli2nya kebanyakan org yang sama. aku dan team aku adalah orang yang bertanggungjawab memecahbelahkan pakatan mereka sehingga jatuhnya pengaruh team myportal. bukan kes apa pun.. byk no menipunya. so wahai crew edorey, hehehe len kali jgn cabar members kelab portal yer.. kami tahu apa yang anda buat. dan tahniahlah sebab ofis anda terpaksa ditutup. kikiki. weh nazri (laki fara) mcm mana bisnes pertanian ko tu? hehe
 

Viere

CG Top Poster Club
Joined
Aug 8, 2008
Messages
26,579
Reaction score
179
Points
123
mcm manalah aku boleh x perasan pasal thread nih yer? adoi.. terlepas peluang nak berdrama. faratach aku x kenal.. aku cuma kenal edorey. yang pasti ahli2nya kebanyakan org yang sama. aku dan team aku adalah orang yang bertanggungjawab memecahbelahkan pakatan mereka sehingga jatuhnya pengaruh team myportal. bukan kes apa pun.. byk no menipunya. so wahai crew edorey, hehehe len kali jgn cabar members kelab portal yer.. kami tahu apa yang anda buat. dan tahniahlah sebab ofis anda terpaksa ditutup. kikiki. weh nazri (laki fara) mcm mana bisnes pertanian ko tu? hehe
lingkup dah ke bro?
 

kufat

Active+ Member
Joined
Jan 20, 2007
Messages
4,657
Reaction score
1
Points
25
Aku pon dah terkena dgn faratech ni...terbang 17k bg kat diaorg!
dkt sbln gak ulangalik p seri kembangan tu dgr ceramah diaorg!:(scam:(scam:(scam:(scam
 

amie71

Active+ Member
Joined
Apr 16, 2012
Messages
3,356
Reaction score
17
Points
25
iishh thread lama niee... ada yg buat report kat TM & apa kesudahanya
 

TT

CG Super Hardcore Club
Joined
Jan 13, 2009
Messages
152,333
Reaction score
20,969
Points
1,671
thread ni la punca ak kenal cg mule2 dlu
 
Sponsored Post
Top
Log in Register