[SCAM] Faratach (M) Sdn Bhd (444409-D) | Penipu Besar Bisnes Streamyx Konon

CG Sponsors




ADAKAH FARATECH HARUS DISIASAT KERAJAAN MALAYSIA & TELEKOM MALAYSIA?


  • Total voters
    0
  • This poll will close: .
Sponsored Post

afifdaud

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Feb 28, 2010
Messages
32,516
Reaction score
235
Points
123
macam2 cara diorg scam kita kn...kita ni bangsa susah..nk jgk scam..xde rasa kesian ke??
 

KaZZ

Active+ Member
Joined
Jul 16, 2008
Messages
2,510
Reaction score
13
Points
25
bapak aku salah sorang dari mangsa, sian RM18,000 dari duit pencen lesap...

bapak aku cuma doakan orang tu insaf, duit tu dah bukan rezeki dia...
 

janggut_X

CG Hardcore Club
Platinum Member
Joined
Oct 23, 2008
Messages
57,870
Reaction score
73
Points
520
perghh den baco ni semuo kono scam beribu ribu.mmg kayo tul org tu.
 

john.smith

Freshie
Joined
Apr 29, 2010
Messages
4
Reaction score
0
Points
3
bapak aku salah sorang dari mangsa, sian RM18,000 dari duit pencen lesap...

bapak aku cuma doakan orang tu insaf, duit tu dah bukan rezeki dia...
Biar betul... Tak buat polis report langsung?
 

nanie

Freshie
Joined
Aug 16, 2007
Messages
15
Reaction score
0
Points
3
depa ni tak lama . sepandaipandai tupai melompatnya akhirnya akan ketanah jua akhirnya . Percayalah hanya tunggu masa dan ketika sahaja . makan duit haram hasil titik peluh orang melayu kita . bayangkan pengarah2 dan pekerja dari faratech. inteleca group dan telco dan post memberi makan anak bini hasil dr keperitan dan kesengsaraan yg ditipunya. buktikan kalau betullah kononnya mereka ingin membantu orang melayu berniaga dgn maju berapa kerat dah berjaya semuanya hancur takkan keluar blog org memaki hamun . ALLAH bersama dengan orang yang teraninya. doakan untuk mereka ini dibalas dengan seadil2nya didunia mahupun diakhirat nanti insyaalah.
 

maliq7776

Super Active Member
Joined
Mar 8, 2008
Messages
7,835
Reaction score
72
Points
75
geng mobile income la ni kan

hancur RM1300 aku beb
 

lochoe

Fun Poster
Joined
Mar 28, 2007
Messages
502
Reaction score
4
Points
15
salam semua, hidup lagi ke forum ni? geng2 farateach ni (tak..tak... bos dia sbnrnya) ada kontek kitorang utk mengajar mereka berkenaan satu CMS, mrk kata untuk pergi lebih jauh dlm memberi servis kepada customer.. jadi akan adakan kelas utk agen mereka, dan kami the team akan ditugaskan utk mengajar agen2 mereka... erm skrg ni tgh berfikir utk mengajar atau tidak. Kami sedang mencari la bakground company ini..dan terjumpa thread di forum ni..
 

mdnor34

CG Top Poster Club
Joined
Nov 12, 2008
Messages
47,386
Reaction score
137
Points
133
haha...aku pun penah g dgr taklimat kat TM. tapi aku tak masuk sbb terang2 dah nampak tak logik...
apa kes nak mintak RM1,800 utk starter kid ? tak logik...
 
Sponsored Post
Top
Log in Register