BTC USD 62,794.3 Gold USD 1,802.79
Time now: Jun 1, 12:00 AM

"Saya Tidak Diraba" - Intan Ladyana

voda

Active Member
Paid Membership
Joined
Feb 23, 2010
Messages
2,322
Reaction score
83
Points
35
INTAN.jpg


PETALING JAYA: Pelakon Intan Ladyana menjelaskan dia tidak diraba oleh sesiapa ketika menyertai program Jom Heboh anjuran TV3 di Pulau Pinang minggu lalu seperti yang didakwa dalam sebuah blog hiburan.

Bagaimanapun, dia mengaku ada membawa tabung untuk mengutip derma daripada orang ramai bagi membantu mangsa bencana banjir anjuran stesen televisyen itu

“Saya juga terkejut blog berkenaan mengatakan bahawa saya diraba ketika sedang membawa tabung untuk mengutip derma mangsa banjir di Kedah.

“Jika saya diraba sudah tentu saya dapat rasakan perbuatan itu ataupun pembantu peribadi saya juga melihat perkara tersebut,” katanya ketika dihubungi mStar Online, Selasa.

Jelas Intan, perkara tersebut hanya sekadar khabar angin atau gurauan penulis blog berkenaan semata-mata.

“Tiada siapa yang kena raba dalam program itu. Mungkin ada pihak yang nampak saya macam kena raba tapi sebenarnya ia tidak berlaku seperti yang didakwa,”ujarnya yang kini sedang menjalani penggambaran drama di Pulau Aman, Pulau Pinang.

Intan bakal membintangi drama terbaru slot Akasia menggantikan drama Chinta yang akan bermula pada 18 November ini.

Drama tersebut juga membariskan pelakon-pelakon handalan seperti Kamal Adli, Cat Farish dan Aida Khalida.
 
Sponsored Post

lwashere

Active Member
Joined
Oct 22, 2008
Messages
2,163
Reaction score
18
Points
35
aku rasa mamat tu nk tepuk bontot IL tapi tertepuk bontot macik pastu heboh kat member2 konon dpt pegang bontot IL :)):)):))
 

lwashere

Active Member
Joined
Oct 22, 2008
Messages
2,163
Reaction score
18
Points
35
kt thread lain pasal rotan kat bontot sini pun pasal bontot gak :)):))
 

irsaffy

CG Top Poster Club
Joined
May 13, 2007
Messages
42,957
Reaction score
268
Points
131
kalo dier ni..aku pun rela jd peraba..hikhikhik
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register