Santai "Saya Tak Pernah Rasa Susah" | M. Nasir

CG Sponsors




syamsoulcc

Super Active Member
Joined
Apr 30, 2014
Messages
9,524
Reaction score
2,133
Points
151
Mula-mula M. Nasir ckp mcm ni, aku blurr sekejap....aku fikir "M. Nasir ni anak org kaya ke?"....

Rupa-rupanya bukan.....ayah dia bomba...dan M. Nasir mmg dulunya hidup di rumah setinggan....kehidupan makan meggi setiap hari pernah rasa..
tidur tepi jalan pernah rasa...

tapi cumanya dia cakap "DIA TAK PERNAH ANGGAP BENDA TU KESUSAHAN, DIA CUMA ANGGAP ITU HANYA PROSES KEHIDUPAN YANG DILALUI SAHAJA"....

kadang aku suka dengar org2 seni yang otai2 dan legend bercakap...




 
Sponsored Post

AlYamani

Legendary Member
Joined
Jan 23, 2011
Messages
12,025
Reaction score
557
Points
161
Rata rata orang Singapore dah biasa hidup susah...

Urban poverty ni nampak jer mcm hidup senang,tapi nakkan basic necessity pun payah la jugak...w.a.
 

Jering

Fun Poster
Joined
Mar 14, 2019
Messages
981
Reaction score
180
Points
23
M.Nasir x berapa minat nak cite kesusahan dia dulu mungkin sbb dia x nak mengingat semula kenangan2 lalu
Akan mengingatkan semula perasaan sedih dan kecewa di masa lalu :cry:
 

dloanman

Legendary Member
Joined
Apr 15, 2012
Messages
18,945
Reaction score
1,445
Points
206
Antara otai pemuzik yg den suko ialah m.nasir, jayjay, ramli sarip. Tak gilo glemer, takdo skandal dan merendah diri
 

alpine_star

Legendary Member
Joined
Oct 3, 2010
Messages
13,885
Reaction score
117
Points
123
ada baca 1 post yg joe wings buat..M nasir ni mmg lejen buat lagu..lejen sgt..kumpulan rock mmg respek ngn ilmu muzik M nasir ni
 

Zulkarnine

Super Active Member
Joined
May 30, 2007
Messages
7,578
Reaction score
136
Points
83
Yang last tu menarik...kerusi tu dah naik harga dah
 
Sponsored Post
Top
Log in Register