Saya Tak Gedik - Watie (Elite)

CG Sponsors




irsaffy

CG Top Poster Club
Joined
May 13, 2007
Messages
42,957
Reaction score
268
Points
131
Saya Tak Gedik - Watie (Elite)

Ditulis oleh Nonie
Rabu, 02 Disember 2009 14:57





Baru sahaja dikhabarkan Watie sedang bahagia menyulam cinta bersama kekasih hati yang dikenali setahun lalu, dan berhajat mengakhiri hubungan tersebut dengan ikatan pernikahan.

Namun langit tak selalunya cerah. Bekas anggota Elite ini kembali single selepas hubungan tersebut putus di tengah jalan.

"Kami lebih serasi berkawan dan tak sesuai untuk berpasangan. Saya anggap tak ada jodoh.

"Tak jadilah nak kahwin. Awal lagi kot," ujarnya berseloroh.

Bukan Perempuan Gedik

Sering mendapat watak gedik dalam setiap lakonannya sehinggakan ramai peminat beranggapan itulah Watie yang sebenarnya.

"Saya tak gediklah. Saya bukan macam tu dalam real life. Kadang-kadang bekas boyfriend saya dulu suruh saya jadi gedik macam dalam lakonan pun susah saya nak buat. Saya banyak belajar melalui cerita Confession Of A Shopaholic untuk jadi gedik.

"Saya banyak dapat watak antagonis dalam drama sebab maybe saya macam tu. Bukanlah jahat tapi saya cukup suka sakat orang," kata wanita peramah ini.

Bekerja di bawah terbitan produksi Rosyam Noor, Watie mengakui banyak cabaran yang harus dilalui untuk membuktikan bakat lakonannya. Ibu kepada seorang cahayamata ini tidak pernah mengalah dengan apa yang diperkatakan masyarakat sekeliling selama ini. Watie mengakui dirinya lebih banyak mendiamkan diri dan perkara tersebut akan berlalu begitu sahaja.

Menganggap lokasi penggambaran sebagai tempat mencari ilmu, Watie amat terhutang budi dengan Rosyam Noor atas berkat tunjuk ajarnya.

"Walaupun saya selalu kena marah tapi saya dah lali. Teguran Abang Rosyam buat saya berazam nak lakukan yang terbaik," akuinya yang masih aktif membuat persembahan nyanyian.

Watie kini aktif berlakon drama terbitan Suhan Movies diantaranya Sanggar Cinta Raudhah yang bakal disiarkan di RTM2. Sanggar Cinta Raudhah mengisahkan perkahwinan lelaki muda dengan wanita berusia yang meyaksikan gandingan Aida Radzwill dan Zizan Nin. Saksikan tayangan yang bakal ke udara setiap Khamis jam 8.30 malam.
 
Sponsored Post

NEMO

CG Super Hardcore Club
Platinum Member
Joined
Jan 13, 2007
Messages
109,185
Reaction score
1,041
Points
1,101
dia ni kalu dressing..mmg merembes la.....
kalu dpt kawin ni..mau anak kembar berderet
 

azlaidi

Junior Member
Joined
Aug 8, 2009
Messages
91
Reaction score
0
Points
6
Saya Tak Gedik - Watie (Elite)

Ditulis oleh Nonie
Rabu, 02 Disember 2009 14:57





Baru sahaja dikhabarkan Watie sedang bahagia menyulam cinta bersama kekasih hati yang dikenali setahun lalu, dan berhajat mengakhiri hubungan tersebut dengan ikatan pernikahan.

Namun langit tak selalunya cerah. Bekas anggota Elite ini kembali single selepas hubungan tersebut putus di tengah jalan.

"Kami lebih serasi berkawan dan tak sesuai untuk berpasangan. Saya anggap tak ada jodoh.

"Tak jadilah nak kahwin. Awal lagi kot," ujarnya berseloroh.

Bukan Perempuan Gedik

Sering mendapat watak gedik dalam setiap lakonannya sehinggakan ramai peminat beranggapan itulah Watie yang sebenarnya.

"Saya tak gediklah. Saya bukan macam tu dalam real life. Kadang-kadang bekas boyfriend saya dulu suruh saya jadi gedik macam dalam lakonan pun susah saya nak buat. Saya banyak belajar melalui cerita Confession Of A Shopaholic untuk jadi gedik.

"Saya banyak dapat watak antagonis dalam drama sebab maybe saya macam tu. Bukanlah jahat tapi saya cukup suka sakat orang," kata wanita peramah ini.

Bekerja di bawah terbitan produksi Rosyam Noor, Watie mengakui banyak cabaran yang harus dilalui untuk membuktikan bakat lakonannya. Ibu kepada seorang cahayamata ini tidak pernah mengalah dengan apa yang diperkatakan masyarakat sekeliling selama ini. Watie mengakui dirinya lebih banyak mendiamkan diri dan perkara tersebut akan berlalu begitu sahaja.

Menganggap lokasi penggambaran sebagai tempat mencari ilmu, Watie amat terhutang budi dengan Rosyam Noor atas berkat tunjuk ajarnya.

"Walaupun saya selalu kena marah tapi saya dah lali. Teguran Abang Rosyam buat saya berazam nak lakukan yang terbaik," akuinya yang masih aktif membuat persembahan nyanyian.

Watie kini aktif berlakon drama terbitan Suhan Movies diantaranya Sanggar Cinta Raudhah yang bakal disiarkan di RTM2. Sanggar Cinta Raudhah mengisahkan perkahwinan lelaki muda dengan wanita berusia yang meyaksikan gandingan Aida Radzwill dan Zizan Nin. Saksikan tayangan yang bakal ke udara setiap Khamis jam 8.30 malam.
bagus la x gedik kak oi:eek:
 

fix90

Active Member
Joined
Mar 19, 2009
Messages
2,167
Reaction score
11
Points
25
rating gambar dia memang 36 bintang lah.. hehehehe
 

NEMO

CG Super Hardcore Club
Platinum Member
Joined
Jan 13, 2007
Messages
109,185
Reaction score
1,041
Points
1,101








fuh...ambik napas jap... pakai 3 bijik tong oksigen pun xcukup ni...kalu merembes rembesan..
 

fauzizul

Legendary Member
Joined
Sep 2, 2009
Messages
11,777
Reaction score
9
Points
120
fulamakkk... meleleh den nengok watie ni...:D
 

jejantas

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Sep 1, 2007
Messages
24,648
Reaction score
919
Points
161
Muka modified hihihihihihihihihih jgn jadi cam Jacko dah ler
 
Sponsored Post
Top
Log in Register