`Saya sedar siapa saya' - Ekin

CG Sponsors




eboss

CG Hardcore
Platinum Member
Joined
Nov 29, 2007
Messages
85,652
Reaction score
1,894
Points
591
JOHOR BAHRU: “Saya bukan anak raja dan saya tahu siapa diri saya,” kata Nora’Asikin Rahmat, 29 atau Ekin menjelaskan mengenai kontroversi tempahan bilik hotel dengan bayaran RM1,500 semalam seperti disiarkan Harian Metro, kelmarin.

Ekin yang ditemui pada raptai untuk majlis akad nikah di Masjid Sultan Abu Bakar di sini, semalam, turut menjelaskan dia sendiri tidak tahu menahu mengenai tempahan bilik itu kerana sepanjang majlis pernikahan dan persandingan berlangsung, penginapan diuruskan sepenuhnya syarikat pengurusan Asmawi Ani atau Mawi, Maestro Talent and Management.

“Selepas berita itu disiarkan, ramai teman menghubungi saya bertanya mengapa perkara seperti itu berlaku. Tidak kurang ada yang mencemuh dengan mendakwa saya terlalu beria-ia sehingga mahu menempah semua bilik satu aras dan mahukan pengawal peribadi. Percayalah, perkara itu tidak pernah berlaku. Saya masih sedar siapa saya.

“Sudah tentu perhatian diberikan lebih kepada Mawi kerana dia yang popular, bukan saya. Jadi apa perlunya saya minta layanan istimewa seperti itu,” katanya.

Ekin berkata, perkara itu mungkin berlaku kerana di peringkat awal, pihak pengurusan Mawi mencadangkan mereka menempah bilik di hotel terbabit supaya mudah bergerak dari satu lokasi ke lokasi lain sewaktu majlis persandingan berlangsung.

RM1500 satu malam tu kira ok ler...sesekali nak juga rasa idup mewah lebih2 dalam masa sekarang nak kahwin ngan Raja SMS...:))
 
Sponsored Post

NEMO

CG Super Hardcore Club
Platinum Member
Joined
Jan 13, 2007
Messages
109,178
Reaction score
1,041
Points
1,101
xperla...dah duit dia........bile lagi nak merasa
 

aloong_05

Active+ Member
Joined
Jan 12, 2008
Messages
4,659
Reaction score
42
Points
30
perkawinan nie..dh dikire tahap melampau la..menunujuk-nunjuk..manusia mudah lupa diri klau dh ada nama dan harta nie...mawi..mawi...ekin nie pon same jer...boleh tak kiter bayangkan klau mawi nie..tak popular?sebelah mata pon tak pandang kat dak ekin nie...
 

LiZa_CaYuNk

Active Member
Joined
Oct 28, 2008
Messages
1,299
Reaction score
0
Points
20
dgr citer nak naik helikopter ?? tol ke..
jarang la bace psl cite dorg ni..
wat pns ati je.. :D:D
 

den4ex

Active Member
Joined
Sep 22, 2008
Messages
1,558
Reaction score
7
Points
25
betul la..memang melampau sgt..sampaikan g kursus nikah pun dpt special tmpt dok..hehehe...apa2 pun mawi & ekin xbersalah kot..sponsor diaorg yg bersalah...:)
 

3Lyanna

Fun Poster
Joined
Feb 17, 2008
Messages
359
Reaction score
0
Points
10
kikin...kikin...
dh kwin dgn raja sms ko tumpang 2kaki ler jd permaisurinye..
anyway smoge b'bhgia w/pun xberkenan sgt..
 

Pistia

Super Active Member
Joined
Sep 22, 2008
Messages
8,760
Reaction score
47
Points
70
biar la...

asal diorg bahgie...

tak elok kate2 org ni...
 

rajautara

Super Active Member
Joined
Jul 12, 2007
Messages
9,887
Reaction score
13
Points
65
beser kawin gempak2 nie .. tak tahan lama ..
 

AlchemisT

Permanently Banned - , Newbie hacker password stea
Joined
Feb 19, 2008
Messages
11,718
Reaction score
328
Points
131
biar laa....duit da byk sgt...
 
Sponsored Post
Top
Log in Register