Saya resigned kerja.. sekarang buat FX trading full time

CG Sponsors




mostwanted

Active+ Member
Joined
Dec 4, 2008
Messages
2,989
Reaction score
43
Points
30
Saya resigned bukan sebab duit dan gaji. Tetapi sebab kerohanian. Saya rasa jadi hamba korporat ni conflict dengan nilai hidup saya. Forex trading memberi kebebasan.
syabas bro..brani ambik risiko..
bro ni mesti dh lama trade kan.sebab tu brani ambik keutusan ni.
sebab ramai org kata forex ni x stabil income dia kalau setakat 2 3 tahun main.tpi kalau dh 5-10 tahun tu lain crita la.
pa2 pun keep it up!:)cgrock
 
Sponsored Post

inna

Active Member
Joined
Jan 31, 2009
Messages
2,255
Reaction score
3
Points
25
fuhh..cam best jer ni
leh la berguru ngan TT ni pas ni
tunjuk ajarku sifu:">:">
 

cyberiz

Super Active Member
Joined
Oct 1, 2007
Messages
6,014
Reaction score
282
Points
91
aku faham perasaan tt....
it's not about big salary and money...
it's all about freedom....
and one more thing is about how to manage ur trading
(trading management & 100% commitment)
well done & good luck thread starter!!
 

shane

Legendary Member
Joined
Nov 7, 2007
Messages
14,020
Reaction score
219
Points
133
Ingatkan pompuan tadi, nak gak skodeng masa jemur kain.

More info please - bape modal bro masa start dulu?
Generally Bro guna ratio apa untuk take profit/stop loss??
 

sarialong

Active+ Member
Joined
Apr 2, 2009
Messages
3,116
Reaction score
1
Points
25
em..TT duk area mana..nak datang berguru ar
 

abgG

Active Member
Joined
Jan 15, 2007
Messages
1,811
Reaction score
104
Points
33
tabik tt...
aku pun nak ikut jejak tt,
tapi 3th lagi...:D
cukup umor bep...:))
 

kenshi27

Fun Poster
Joined
Sep 21, 2007
Messages
552
Reaction score
32
Points
20
tt penat agknyer..tido jap...huhu..aku pn nk beguru skali..klw sudi lerr nk hajar..
 

Adika

Super Active Member
Joined
Jul 25, 2007
Messages
8,726
Reaction score
3
Points
65
aku pon dah lama gak berenti keje nak msk 9 thn dah... x bising pon..
 
Sponsored Post
Top
Log in Register