Saya Perlukan Bantuan Anda

CG Sponsors




milsum

Fun Poster
Joined
Apr 8, 2009
Messages
702
Reaction score
11
Points
15
Harap sudi luangkan masa sekejap untuk membaca cerita saya ni...

Assalamualaikum warga CG sekalian, saya harap anda semua sihat2 lah yer..

Kali ini saya amat-amat memerlukan bantuan dari anda semua, harap-harap anda semua sudi la membantu saya yer..

Begini ceritanya.. Saya telah menyertai peraduan Blog For FT lebih kurang dua bulan yang lepas, dan saya telah membuat segala yang terdaya dengan bersungguh2 melalui blog yang saya bina semata-mata untuk peraduan itu. Blog itu ialah www.DiaryKL.com

Peraduan ini berlangsung selama tiga bulan iaitu pada bulan Oktober, November dan Disember. Pada setiap bulan mereka akan pilih 5 entri/post untuk disenarai pendekkan ke pemilihan Hadiah Utama.

Entri ini dipilih berdasarkan beberapa kriteria dan antaranya ialah melalui undian dari para pembaca. Sehingga ke hari ini saya telah menghasilkan 49 entri melalui blog yang baru saya hasilkan itu.

5 entri untuk bulan Okt telah dipilih, 5 entri untuk bulan Nov juga telah dipilih dan malangnya kesemua entri-entri saya masih belum terpilih. Setelah diselidiki, rupanya2 saya tewas dari segi jumlah undian. Kerana apa? Kerana blog saya adalah sebuah blog baru berbanding blog2 yang lain.

Kini cuma tinggal satu bulan yang terakhir sahaja untuk saya merebut peluang untuk melayakkan diri untuk Hadiah Utama. Telah banyak yang saya lakukan untuk mempromosi blog ini, dan ini mungkin jalan terakhir yang mampu saya lakukan, iaitu memohon bantuan dari anda semua.

Saya cuma berharap semoga anda sudi untuk mengundi entri saya yang terakhir ini. Entri ini memerlukan undian dari anda. Mungkin dengan undian dari anda entri ini akan termasuk di dalam 5 yang terpilih. Bantulah saya..

Di sini ialah artikel(entri) tersebut.

Setiap undian dari anda saya ucapkan dengan jutaan terima kasih..Terima Kasih..
 
Sponsored Post

Neo

Active+ Member
Joined
Oct 31, 2009
Messages
4,896
Reaction score
39
Points
35
saya dah vote!
 

gilekentang

Junior Member
Joined
Nov 19, 2009
Messages
89
Reaction score
25
Points
16
Ok dah vote..nanti kalo dah menang kia optima novus atau peugeot 308vti jgn lupe bawa pengundi2 bro ronda2 kuala lumpur :D:D



:)paid:)paid:)paid:)paid:)paid:)paid
 

kaberete

Banned
Joined
Aug 11, 2008
Messages
1,372
Reaction score
13
Points
30
suda vote..arini ari ko...sok lusa ari aku sape tau...
 

amien

Fun Poster
Joined
Oct 27, 2009
Messages
647
Reaction score
10
Points
15
aku pn dah vote..
semoga usaha TT berjaya..
:)cgrock
 

glyceraldehyde

Active Member
Joined
Oct 19, 2008
Messages
1,597
Reaction score
113
Points
33
Harap sudi luangkan masa sekejap untuk membaca cerita saya ni...

Assalamualaikum warga CG sekalian, saya harap anda semua sihat2 lah yer..

Kali ini saya amat-amat memerlukan bantuan dari anda semua, harap-harap anda semua sudi la membantu saya yer..

Begini ceritanya.. Saya telah menyertai peraduan Blog For FT lebih kurang dua bulan yang lepas, dan saya telah membuat segala yang terdaya dengan bersungguh2 melalui blog yang saya bina semata-mata untuk peraduan itu. Blog itu ialah www.DiaryKL.com

Peraduan ini berlangsung selama tiga bulan iaitu pada bulan Oktober, November dan Disember. Pada setiap bulan mereka akan pilih 5 entri/post untuk disenarai pendekkan ke pemilihan Hadiah Utama.

Entri ini dipilih berdasarkan beberapa kriteria dan antaranya ialah melalui undian dari para pembaca. Sehingga ke hari ini saya telah menghasilkan 49 entri melalui blog yang baru saya hasilkan itu.

5 entri untuk bulan Okt telah dipilih, 5 entri untuk bulan Nov juga telah dipilih dan malangnya kesemua entri-entri saya masih belum terpilih. Setelah diselidiki, rupanya2 saya tewas dari segi jumlah undian. Kerana apa? Kerana blog saya adalah sebuah blog baru berbanding blog2 yang lain.

Kini cuma tinggal satu bulan yang terakhir sahaja untuk saya merebut peluang untuk melayakkan diri untuk Hadiah Utama. Telah banyak yang saya lakukan untuk mempromosi blog ini, dan ini mungkin jalan terakhir yang mampu saya lakukan, iaitu memohon bantuan dari anda semua.

Saya cuma berharap semoga anda sudi untuk mengundi entri saya yang terakhir ini. Entri ini memerlukan undian dari anda. Mungkin dengan undian dari anda entri ini akan termasuk di dalam 5 yang terpilih. Bantulah saya..

Di sini ialah artikel(entri) tersebut.

Setiap undian dari anda saya ucapkan dengan jutaan terima kasih..Terima Kasih..
aku pun dah vote gak......:eek:
 

milsum

Fun Poster
Joined
Apr 8, 2009
Messages
702
Reaction score
11
Points
15
Terima kasih banyak!!!! Kalau ade pape yg boleh sy bantu btau je kt sini ek, sy agk mahir dgn ebay dan juga adsense, sy sedia berkongsi apa saje selagi termampu...

Terima kasih sekali lg untuk NWan, glyceraldehyde, amien, asyraf77, gilekentang dan mylirik, korang sume mmg baik hati!
 
Sponsored Post
Top
Log in Register