Wanted Saya perlukan bantuan anda untuk mendapatkan barang2 dalam senarai berikut :

CG Sponsors




momoesky

Fun Poster
Joined
Feb 20, 2010
Messages
235
Reaction score
25
Points
20
Salam 1 Malaysia..

Saya perlukan bantuan anda semua untuk memberi maklumat jika ada yang tau kat mana nak cari/beli benda2 seperti dibawah ini:
1. Buzzer Morse
2. Replika Antenna
3. Air portable box
4. Optical Fiber Information and Communication Experiment Kit
5. Coaxcial Cable 750hm (10m)
6. Bobin Pole
7. Engine Petrol
8. Engine Diesel
9. Change over switch

Saya dah cuba google cari alatan2 ni..tpi susah nk jumpa..kalu u all ada maklumat silalah bantu saya..
pening doh dok cari benda2 ni...~X(
jasa mu akan dikenang:)
 
Sponsored Post

RidzwanT

Active Member
Joined
May 18, 2011
Messages
1,155
Reaction score
6
Points
25
kalo enjin2 tu yg 2nd hnd bro try la cr kt bengkel kete potong... murah sket kot
 

payne11

Super Active Member
Joined
Nov 13, 2007
Messages
5,369
Reaction score
0
Points
60
ko nk bikin mesin merentas masa ker ni?haha
gurau jer tt
 

hafizan78

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Apr 2, 2009
Messages
12,818
Reaction score
155
Points
123
Salam 1 Malaysia..

Saya perlukan bantuan anda semua untuk memberi maklumat jika ada yang tau kat mana nak cari/beli benda2 seperti dibawah ini:
1. Buzzer Morse
2. Replika Antenna
3. Air portable box
4. Optical Fiber Information and Communication Experiment Kit
5. Coaxcial Cable 750hm (10m)
6. Bobin Pole
7. Engine Petrol
8. Engine Diesel
9. Change over switch

Saya dah cuba google cari alatan2 ni..tpi susah nk jumpa..kalu u all ada maklumat silalah bantu saya..
pening doh dok cari benda2 ni...~X(
jasa mu akan dikenang:)
kasi gambar la TT...
 
Sponsored Post
Top
Log in Register