BTC USD 44,640.0 Gold USD 1,742.75
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Wanted Saya Nak Upah Buat Website

fyz_2006

Active Member
Joined
Mar 13, 2007
Messages
1,484
Reaction score
0
Points
20
Assalamualaikum smua...
saya ada satu projek untuk disiapkan ni.
Projek adalah mengenai 1 sistem web.

1. Saya ingin membuat satu web yang seakan akan macam lelong. flow dia... user akan daftar kan maklumat lengkap dan untuk menjadi ahli setiap user perlu confirmkan melalui hp. mcm website lelong... bila jek ahli daftar automatik kredit akan dipotong. dan kredit tersebut akan terus masuk ke akaun syarikat kite.

2. siapa yg boleh buat???? sila pm sy. nant sy kol untuk berbincang yek.:)cgrock
 
Sponsored Post

mesir

Active+ Member
Joined
Oct 16, 2008
Messages
3,939
Reaction score
55
Points
35
waaa menarik tu bro...
cube tanyer uncle google, tgk script clone ebay dorg jual bape...

nak jimat blh la beli yg tu...
tp tang sms sistem tu kena setup sendiri laa
 

dreamteam

Active Member
Joined
Jan 6, 2007
Messages
2,314
Reaction score
1
Points
25
Assalamualaikum smua...
saya ada satu projek untuk disiapkan ni.
Projek adalah mengenai 1 sistem web.

1. Saya ingin membuat satu web yang seakan akan macam lelong. flow dia... user akan daftar kan maklumat lengkap dan untuk menjadi ahli setiap user perlu confirmkan melalui hp. mcm website lelong... bila jek ahli daftar automatik kredit akan dipotong. dan kredit tersebut akan terus masuk ke akaun syarikat kite.

2. siapa yg boleh buat???? sila pm sy. nant sy kol untuk berbincang yek.:)cgrock


tentang sama dengan ebay tu banyak..tapi tentang sms..tu..kena ada system lain :D
 

mesir

Active+ Member
Joined
Oct 16, 2008
Messages
3,939
Reaction score
55
Points
35
ya betol betol... :D:D:D

kalau nak buat web ebay clone tu mmg tak ade masalah, then ramai yg kat sini blh buat..

tp bab sistem sms tu encik kena beli asing..
try encik usha everworks, bincang dgn depa pasal sistem sms registration tu.
selepas sistem sms dah setup, boleh lah apply kan kat web tu nanti..
 

fyz_2006

Active Member
Joined
Mar 13, 2007
Messages
1,484
Reaction score
0
Points
20
hurm tulah....
kalau ade sesiapa yang berminat nak wat....
kawan nak upah nie....
 

dr_alban

Super Active Member
Joined
Apr 5, 2007
Messages
7,350
Reaction score
170
Points
88
ni sistem besar bro..

mahu mkn 10-20k..
bkn cap ayam nyer main clone2.
 

mesir

Active+ Member
Joined
Oct 16, 2008
Messages
3,939
Reaction score
55
Points
35
ni sistem besar bro..

mahu mkn 10-20k..
bkn cap ayam nyer main clone2.

ya, sbb aku tahu kos die besor lah aku suggest kat tuan tanah guna script clone jek...

kalo tuan tanah berani dgn kos 15k(+-), kompeni aku blh buatkan..
atau pon hired rakan2 CG yg lain, ramai yg terer tu...
 

hangtuah30

Freshie
Joined
Jul 3, 2008
Messages
10
Reaction score
0
Points
3
utk luaskan perniagaan...
hanya RM50 SETAHUN

1.anda blh cipta lmn web sendiri...
(canggih) untuk perniagaan/peribadi
DALAM MASA 2 JAM.

2.kalau perlu khidmat design dan
kreativiti dari kami, kami akan charge
ikut harga design yg anda pilih.

3.kalau jd dealer kami, tawaran
BONUS HEBAT menanti anda.
(permintaan tinggi sekarang)

4.Kalau jadi agent, (anda tanpa modal) tapi KAMI BAYAR RM10
utk seorg rakan yg anda promosi.

berminat/keterangan lanjut/daftar segera :

017 3456 801
[email protected]

www.heavenland.com


TEL/FAX: 03 6733 4346

Pakej termasuk :

• 1 Subdomain
• 1 GB Ruang Hosting
• 1 Akaun Emel
• Bandwidth Tanpa Had
• 5 mukasurat dengan kemasukan Artikel Tanpa Had
• Portal Whizz CMS
• Pengurusan Banner
• Ruangan Kaji Selidik
• Peta Carian
• Dwi Bahasa
• Ruangan Google Adsense
• Dwi Bahasa
• Ruangan Adsense
Dan Google Analytic

PENDAFTARAN DOMAIN: (PILIHAN):

• Domain Antarabangsa RM55
• Domain.com.my RM 100.00
• Domain. My RM 120.00
 

fyz_2006

Active Member
Joined
Mar 13, 2007
Messages
1,484
Reaction score
0
Points
20
kalau bley kawan nak cari yg freelance jek...
buleh bincang harga...
sape yg buleh wat tu pm kwn ler....
 

LobiProjek

Fun Poster
Joined
Feb 23, 2010
Messages
159
Reaction score
0
Points
10
Just nak berkongsi dengan kawan2 disini

Since aku dah guna service site ni , memang secure payment dan boleh bid, untuk mencari pekerja , freelancer

atau penjual yang jujur dan terbaik


Juga boleh digunakan untuk memasarkan produk


Pasal aku dah jumpa, terutama bagi freelancer di malaysia ni, aku nak berkongsi site yang bagus dari segi payment

untuk kerja2 freelance dan secure payment jugak untuk jual beli barang yang mahal, supaya tidak terkena SCAM


http://www.my-elance.com



sila2lah lawat

mana tau ada lubang bisnes korang kat sana tak kira la korang bisnes minded fizikal produk atau freelancer full time

good luck........
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register