Ask/Help Saya nak petunjuk yang betul dari warga cg Tolong larh!

CG Sponsors




BES

Fun Poster
Joined
May 27, 2012
Messages
562
Reaction score
48
Points
20
Gini ceritanya, antara samsung dengan iphone mana yang terbaik?



1. mana lagi tahan iphone ke samsung?
2. kalaulah rosak mana lagi murah nak repair?
3. graphic mana lagi best ?
4. function mana yang banyak & mantap?
5. online guna apa lagi best & mudah?
6. security system mana lagi canggih? ada sy dgr kalo iphone ada gps btul ke? hehee
7. warranty dia pula macam mana?
8. kat area mana di malaysia ni jual paling murah hehee?

pls repond sejujurnya dengan pengelaman sebenar korang... saya cadang nak beli hujung april ni :D
 
Sponsored Post

azrine

Legendary Member
Joined
Jul 22, 2008
Messages
14,535
Reaction score
560
Points
166
aku nak tanya ngan hang bro ..

antara kedua2 nyer .. yg mana satu hang minat abih ..


:-?:-?:-?​
 

tsf

Active+ Member
Joined
Jun 30, 2010
Messages
3,355
Reaction score
35
Points
30
aku nak tanya ngan hang bro ..

antara kedua2 nyer .. yg mana satu hang minat abih ..


:-?:-?:-?​
start jual prill n granular ke bro?
 

TT

CG Super Hardcore Club
Joined
Jan 13, 2009
Messages
153,675
Reaction score
21,084
Points
1,671
jumpa kt 9gag aritu

"people buy iphone have more money but no sense"
 

alphaOne

Super Active Member
Joined
Apr 19, 2012
Messages
7,700
Reaction score
2,059
Points
186
Hehe.. Saya pilih samsung galaxy note 2 sbb dah bosan pakai iphone4.. Odw to get it..
 
Last edited:

azrine

Legendary Member
Joined
Jul 22, 2008
Messages
14,535
Reaction score
560
Points
166
start jual prill n granular ke bro?
hang nie ..


pi lar tanya kek tempat dia ..


tt tgh poning pala tuh .. hang bule tanya bender lain lak kek thread dia ..


kang dia tekan button tuh .. sesia jer hang ..



:)):)):))​
 

tsf

Active+ Member
Joined
Jun 30, 2010
Messages
3,355
Reaction score
35
Points
30


hang nie ..


pi lar tanya kek tempat dia ..


tt tgh poning pala tuh .. hang bule tanya bender lain lak kek thread dia ..


kang dia tekan button tuh .. sesia jer hang ..

hahaha aku kan mesti la duit yo cito eh.... erm anyway ko amik la samsung bro....

:)):)):))​
hahaha aku kan mesti la duit yo cito eh.... erm anyway ko amik la samsung bro....
 

copy left

CG Top Poster Club
Joined
Jun 25, 2008
Messages
26,549
Reaction score
438
Points
131
Gini ceritanya, antara samsung dengan iphone mana yang terbaik?



1. mana lagi tahan iphone ke samsung?
2. kalaulah rosak mana lagi murah nak repair?
3. graphic mana lagi best ?
4. function mana yang banyak & mantap?
5. online guna apa lagi best & mudah?
6. security system mana lagi canggih? ada sy dgr kalo iphone ada gps btul ke? hehee
7. warranty dia pula macam mana?
8. kat area mana di malaysia ni jual paling murah hehee?

pls repond sejujurnya dengan pengelaman sebenar korang... saya cadang nak beli hujung april ni :D
ni jawapan dari aku jerk lah.
1)ikut cara pengguna menggunakannya
2)x tahu sbb x pernah rosak lagi enset aku.
3)grapik i phone lagi best
4)fungsi dimenangi samsung
5)internet dimenangi oleh iphone,online lebih pantas dan mudah.
6)keduanya ada sekuriti.
7)waranty pun sama jerk.
8)ramai yg cakap lowyat,tp servey la dulu.
 
Sponsored Post
Top
Log in Register