BTC USD 50,111.7 Gold USD 1,823.99
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Saya nak jual kunci saddam hussein, Siapa biasa jual produk fizikal di Ebay.com?

TrafficRobbers

Active Member
Joined
Dec 19, 2008
Messages
1,668
Reaction score
55
Points
30
Salam,

saya sdg mencari org yg biasa jual produk di Ebay.com

saya nak jual kunci palestine hotel baghdad kepunyaan saddam hussein yg berusia 26 tahun (saya dpt dari uncle saya yg pergi ke sana tahun 1990an dulu)

sbbnya perlu cari org, saya takde reputasi utk menjual di ebay, akaun pun takde

saya akan beri komisyen RM 5 ribu pada siapa yg joint venture dgn saya

anda tidak perlu keluarkan duit penghantaran dan insuran nanti..semua saya uruskan

di DP Forum dan warriorforum, mereka anggarkan nilai dia skrg dlm 29,000 usd (apa nak heran,banyak produk unik dan ada sentimental value di ebay org jual until 100,000 usd, cthnya bola baseball kepunyaan pemain baseball tahun 1960 an)

ni video key chain tu =


http://www.youtube.com/watch?v=sIDsPYdTols

UPDATE

dah ada yg offer tapi rendah sikit..

mereka boleh turun KLIA cash on delivery..

1 pak arab nak bagi 9000 pound (rm 55,800)

1 dari usa nak bagi 10,000 usd (rm 34,000)

sikit sgt dari market price

kalau ada nak beli rm 90,000 pun saya ambil, tu yg tgh survey internet marketer ebay, nak yg ada reputasi
 
Last edited:
Sponsored Post

soduku

Fun Poster
Joined
Dec 4, 2008
Messages
483
Reaction score
7
Points
15
Salam,

saya sdg mencari org yg biasa jual produk di Ebay.com

saya nak jual kunci palestine hotel baghdad kepunyaan saddam hussein yg berusia 26 tahun (saya dpt dari uncle saya yg pergi ke sana tahun 1990an dulu)

sbbnya perlu cari org, saya takde reputasi utk menjual di ebay, akaun pun takde

saya akan beri komisyen RM 5 ribu pada siapa yg joint venture dgn saya

anda tidak perlu keluarkan duit penghantaran dan insuran nanti..semua saya uruskan

di DP Forum dan warriorforum, mereka anggarkan nilai dia skrg dlm 29,000 usd (apa nak heran,banyak produk unik dan ada sentimental value di ebay org jual until 100,000 usd, cthnya bola baseball kepunyaan pemain baseball tahun 1960 an)

ni video key chain tu =


http://www.youtube.com/watch?v=CI2jJkdH5oo

wah key chain ni harga 26k usd?
kalo syiling emas sultan badul jalil syah tahun 1623 boleh laku harga berapa yea?:)cgrock
 

khairi78

Active Member
Joined
Sep 27, 2007
Messages
2,084
Reaction score
17
Points
25
Salam,

saya sdg mencari org yg biasa jual produk di Ebay.com

saya nak jual kunci palestine hotel baghdad kepunyaan saddam hussein yg berusia 26 tahun (saya dpt dari uncle saya yg pergi ke sana tahun 1990an dulu)

sbbnya perlu cari org, saya takde reputasi utk menjual di ebay, akaun pun takde

saya akan beri komisyen RM 5 ribu pada siapa yg joint venture dgn saya

anda tidak perlu keluarkan duit penghantaran dan insuran nanti..semua saya uruskan

di DP Forum dan warriorforum, mereka anggarkan nilai dia skrg dlm 29,000 usd (apa nak heran,banyak produk unik dan ada sentimental value di ebay org jual until 100,000 usd, cthnya bola baseball kepunyaan pemain baseball tahun 1960 an)

ni video key chain tu =


http://www.youtube.com/watch?v=CI2jJkdH5oo

Mcm mana uncle ko boleh dapat kunci ni bro?
 

ahib0205

Legendary Member
Joined
Nov 18, 2007
Messages
19,329
Reaction score
740
Points
166
wah key chain ni harga 26k usd?
kalo syiling emas sultan badul jalil syah tahun 1623 boleh laku harga berapa yea?:)cgrock

acu cuba try test dulu servey harga berapa boleh pegi :D

er... napa tak simpan je dulu kunci tu bro? :)

:)cgrock
 

notrexdame

CG Hardcore Club
Platinum Member
Joined
Apr 26, 2008
Messages
76,139
Reaction score
63
Points
525
bro,bole bagi link yg diorrg cakap harga bole smpai 26k?? menarik nie
 

qreemall

Legendary Member
Joined
Mar 22, 2008
Messages
19,645
Reaction score
54
Points
120
kalo betul value bole cecah USD26k aku rekemen
ko simpan aje dlu kunci tu.....
nnti lps ekonomi pulih balik
kompom bole dpt lebey lg.....
:)paid:)paid:)paid
 

bangzaf

Legendary Member
Joined
Mar 8, 2007
Messages
14,855
Reaction score
33
Points
120
kalo betul value bole cecah USD26k aku rekemen
ko simpan aje dlu kunci tu.....
nnti lps ekonomi pulih balik
kompom bole dpt lebey lg.....
:)paid:)paid:)paid
simpan lagi 20 thn...
mesti harga time tu juta2:D
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register