To Sell Saya Nak Jual E-Toyol, Ada yang nak beli?

CG Sponsors




yat47

Active Member
Joined
Feb 23, 2009
Messages
1,563
Reaction score
1
Points
25
Waaah!!, terkejut saya aabila semalam terjumpa toyol, seperti yang anda semua sedia maklum, kebanyakan toyol membantu kita menjana pendapatan dengan sangat pantas!!, fuh memang x dinafikan, toyol yang saya jumpa mampu menghasilkan pendapatan yang sangat lumayan. Selain itu toyol ni xde la "Cekik Darah", comel je(^_^)..

Banyak jugak yang ada sekarang ni, saya nak anda tengok sendiri gambar2 toyol tu, xnak la saya "makan" sorang2, apa salahnya kita berkongsi demi memajukan ekonomi negara kita(^_^). memang terbukti, ramai yang toyol ni dah bantu, hasilnya kebanyakan "Tuan" toyol ni hidup senang lenang

Yang bestnya xde salah pun guna toyol yang saya jumpa nie. Eh tulis panjang lebar pun xde guna KLik Di Sini untuk melihat toyol tersebut.

Ops!, jap ade lagi, sesapa beli toyol tu melalui link yang saya bagi tadi akan mendapat harga diskaun untuk jacket di link ini http://terusteguh.com/executive-jacket.htm sebanyak 10%!!, email kepada saya setelah anda membeli melalui link saya tadi ke [email protected], thx(^_^)

bunus tambahan!!!, ptotongan 10% untuk lap top back di link ini http://terusteguh.com/bag-lat-top.htm
 
Last edited:
Sponsored Post

lah7257

Active Member
Joined
Mar 20, 2007
Messages
1,971
Reaction score
5
Points
25
Macam-macam sekarang ni orang jual....
 

Putra_Quezee

Permanently Banned - Multiple ID
Joined
Feb 7, 2008
Messages
1,287
Reaction score
19
Points
25
aduh la... ingatkan toyol betul2 :D
 

fazarudin

Legendary Member
Joined
Jan 2, 2006
Messages
10,985
Reaction score
258
Points
136
jana pendapatan dengan toyol ?...haram neh...
 
Sponsored Post
Top
Log in Register