BTC USD 38,861.5 Gold USD 1,798.86
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Saya nak bercakap di hadapan 1000 orang.. Saper nak join?

userun

Super Active Member
Joined
Mar 16, 2009
Messages
6,414
Reaction score
77
Points
80
pon-pon....jadi ke tak jadi nih?
 
Sponsored Post

eh?

Super Active Member
Joined
Dec 7, 2009
Messages
8,647
Reaction score
73
Points
70
aku suka baca penulisan tt..
tt dah bagi public speaking ke?
 

userun

Super Active Member
Joined
Mar 16, 2009
Messages
6,414
Reaction score
77
Points
80
oi jadi ke tak jadi nih?
 

RajaDiamond

Permanently Banned - Multiple ID
Joined
Aug 30, 2008
Messages
5,688
Reaction score
8
Points
65
oi jadi ke tak jadi nih?

KAT DEPAN KAN DAH TULIS......

SALAM.

Jutaan ampun dan maaf, majlis ini tidak dapat dilaksanakan.
Tiada tempat yang sesuai.
Saya umumkan majlis ini dibatalkan.
Terima kasih kepada kawan kawan yg beri sokongan.
Saya sayang anda.

Salam.
 

goldendream

Active+ Member
Joined
Jan 18, 2006
Messages
2,787
Reaction score
1
Points
35
wah best ni.. tapi aku jauh laa plak.. .. nanti buatkan dvd yer..aku nak beli..
 

rizalstudio

Active+ Member
Joined
Jan 8, 2009
Messages
2,664
Reaction score
690
Points
71
tak der detail lagi bro..
tengah carik orang ni..baru dapat 20 orang

nak carik lagi 980 orang..
yang dah baca thread ni dan berlalu pergi ada 400 orang..
kena carik 400 orang yang lain ler..
semoga allah permudahkan kijer kita..amin
semuga dipermudahkan
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register