BTC USD 41,221.0 Gold USD 1,839.41
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Saya nak bercakap di hadapan 1000 orang.. Saper nak join?

nadyasweet

Active+ Member
Messages
2,867
Joined
Jul 30, 2010
Messages
2,867
Reaction score
18
Points
25
mcm MLM je.

ha'ah. siap ckp pasal duit. berahsia2 pula. speaker kreadibiliti takder. at least post some of ur speech online.so boleh baca. kang pegi sana dgr speaker tak reti becakapa melalut takke hell tu
 
Sponsored Post

matalim

Legendary Member
gem
Messages
15,800
Joined
Jan 7, 2007
Messages
15,800
Reaction score
59
Points
120
dah kompom jadik ke nih?

kalau dekat2 leh le jengok kalau jauh high risk tu...:D
 

Dzoolhelmi™

Legendary Member
gem
Messages
10,486
Paid Membership
Joined
Dec 8, 2008
Messages
10,486
Reaction score
164
Points
133
ada sebulan lagi nie

kita tgk sapa yg terkena :))
 

sinaranbulan

Fun Poster
Messages
500
Joined
Oct 10, 2011
Messages
500
Reaction score
4
Points
15
ha'ah. siap ckp pasal duit. berahsia2 pula. speaker kreadibiliti takder. at least post some of ur speech online.so boleh baca. kang pegi sana dgr speaker tak reti becakapa melalut takke hell tu

Maaf tak nampak pulak tt ckp pasal duit tu (mungkin overlook) anyway kalau 14 april tak dapat join sbb ada komitment lain. Harap rakan cg akan update hasil pertemuan itu nanti.

tk
 

nam3701

Fun Poster
Messages
648
Joined
Sep 8, 2009
Messages
648
Reaction score
1
Points
15
adehhh... tgh semangat nie.. kita wat kat kedai mamak je laa...
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register