Saya mencari company yg boleh supply gold dalam jumlah yg banyak

CG Sponsors




Sponsored Post

donaldduck

Active+ Member
Joined
Jan 11, 2010
Messages
3,751
Reaction score
60
Points
30
Tt dh jmp supplier ke?

sy ada...tp hnya 10% diskaun je boleh..still mau?

TQ :)
 

jremmo

Freshie
Joined
Mar 12, 2015
Messages
3
Reaction score
0
Points
3
Salam...

Saya punya potential customer luar negara yg berminat utk beli gold dlm kuantiti yg banyak.

Sedikit info utk pengetahuan anda

1) Potential customer ini based in Hong Kong
2) Anda boleh supply apa saja jenis emas asalkan emas pure 999.9. Harga offer sekurang2nya 15% less dari harga LBMA. Sila rujuk website LBMA.
3) Sgala dokumen, FCO (Full company offer), custom clearance etc harus diselesaikan oleh pihak company anda
4) Commission hasil keuntungan transaction ini harus diagihkan sama rata
5) SOP - Emas yg dikehendaki harus di hantar ke mana2 bank utk disimpan. Kemudian client akan dtg ke bank itu utk verify emas. jika client berpuashati, kita akan transfer ownership dan pembayaran akan dibuat serta merta ke dlm akaun company anda secara TT.
6) AMLA dan Bank Negara issue - tidak perlu dibimbangkan jika semua dokumen cukup. Saya akan dedahkan nama customer bila perjumpaan nanti. My fren mmg expert bab banking procedure dan jual beli emas.
7) Saya prefer company melayu sahaja.

Jika berminat, sila tinggalkan no fon anda dan nyatakan nama company yg anda wakili.

Terima kasih
Menurut pengalaman mereka yang lepas2, offer belian macam tu datang dari next broker yg mengaku buyer. Mungkin tak ada buyer pun, hanya seseorang yang nak tahu adanya pemilikan emas yang banyak & di mana disimpan. Mungkin, utk tujuan apa ? Tak mau tuduh apa2. Cuba layari offer jualan emas berikut: Kemudian buktikan kemampuan kewangan Buyer, barulah boleh mula beli,.

Kalau betul ada buyer, utk komisen saya ? tolong adakanlah..OK ?

http://www.lelong.com.my/pamp-suisse-1-kg-100-g-fine-gold-999-9-24-karat-solid-gold-bar-greater-160929169-2015-04-Sale-P.htm

-
-
-
 
Last edited:
Sponsored Post
Top
Log in Register