Saya mencari company yg boleh supply gold dalam jumlah yg banyak

CG Sponsors




taipan6181

Legendary Member
Joined
Oct 26, 2010
Messages
13,536
Reaction score
3
Points
120
humak ai ini dah biz jutaaa.neh aku ada tapi kwn aku cina kalu nk no hal...amik jer no kt bawah ni...call den ..
 
Sponsored Post

Nizam Safuan

Account Locked as requested
Joined
Aug 29, 2008
Messages
919
Reaction score
50
Points
20
humak ai ini dah biz jutaaa.neh aku ada tapi kwn aku cina kalu nk no hal...amik jer no kt bawah ni...call den ..
Supplier Cina klo boleh nak elakkan. Bukan saya racist tp ini kehendak klien. Unless kalo xde pilihan lain nti saya contact tuan ok
 

ARIFFX

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Mar 27, 2008
Messages
12,083
Reaction score
159
Points
123
kaye gile orang2 emas nih~~
 
Sponsored Post
Top
Log in Register