Saya mencari company yg boleh supply gold dalam jumlah yg banyak

CG Sponsors




Sponsored Post

Nizam Safuan

Account Locked as requested
Joined
Aug 29, 2008
Messages
919
Reaction score
50
Points
20
nak dalam bentuk gold bar minted atau Jongkong Pamp Suise...? PM saya...
Kalo dpt supply pamp suisse lebih baik. Tp saya xrasa pamp suisse boleh turun harga 15% less dari LBMA :D
 

agrofutures

Active Member
Joined
Apr 26, 2009
Messages
1,033
Reaction score
0
Points
25
maaf cakap la..lebih pada berbual je ni..layan borak kosong2 boleh lah..aku dah follow benda ni..original BG lagi tunjuk..last2 ke longkang hehe..
 

Abdul wahob

Super Active Member
Joined
Dec 26, 2011
Messages
8,041
Reaction score
49
Points
70
last2 ke longkang.....aku suka ayat lu bro dalam maksudnya:eek:
 

Abdul wahob

Super Active Member
Joined
Dec 26, 2011
Messages
8,041
Reaction score
49
Points
70
2012 19:42 PM
Jongkong Emas Lebih RM2 Juta Menanti
Pemain Badminton Malaysia
KUALA LUMPUR, 10 Julai (Bernama) --
Jongkong emas untuk pemenang pingat
emas. Itulah ganjaran yang bakal diterima
pemain badminton Malaysia yang
menyumbangkan pingat emas kepada
negara pada Sukan Olimpik London akan
datang.
Memperkenalkan insentif itu pada sidang
media di sini hari Selasa, Presiden Kuala
Lumpur Rackets Club (KLRC) Datuk Seri
Andrew Kam berkata beliau akan
menyerahkan jongkong emas seberat
12.5kg bernilai lebih RM2 juta itu kepada
pemenang pingat emas.
"Jika terdapat lebih daripada dua
pemenang pingat emas, jongkong emas itu
akan dibahagikan sama rata," katanya
bahawa insentif jongkong emas itu hanya
diberikan kepada pemain badminton kerana
beliau meminati sukan berkenaan.
Melontarkan cabaran kepada pemain
badminton negara meraih pingat emas
pertama Malaysia di Olimpik, beliau berkata
tumpuan rakyat Malaysia ialah terhadap
pemain badminton kerana peminat
meminati sukan berkenaan.
"Saya boleh menghasilkan emas, saya

percaya mereka juga boleh menghasilkan
emas (pingat)," kata Kam yang memiliki
lombong emas di Raub, Pahang.

bole try contak tokey emas tu.......no cr sendiri le.....
 

afino

Fun Poster
Joined
Jun 15, 2010
Messages
371
Reaction score
0
Points
10
12% kurang dari harga LBMA leh tak
 
Sponsored Post
Top
Log in Register