Saya kecewa

CG Sponsors




black7

Fun Poster
Joined
Oct 25, 2008
Messages
522
Reaction score
11
Points
15
deleted...
 
Last edited:
Sponsored Post

mantoya

Legendary Member
Joined
Jan 24, 2007
Messages
10,585
Reaction score
5
Points
115
ada udang sebalik mee goreng ni........
 

endingman86

Legendary Member
Joined
Jun 5, 2008
Messages
11,492
Reaction score
61
Points
120
erm....ni under SKM ke BPR nieh...name koperasi...hehehe...
 

damiaphang

Super Active Member
Platinum Member
Joined
Apr 21, 2008
Messages
7,626
Reaction score
53
Points
70
biasa la sistem undang2 x telus...
siasat pun mcm x siasat...
 

pamenan65

Fun Poster
Joined
Apr 26, 2008
Messages
739
Reaction score
16
Points
15
banyak tuh aset koperasi 47 billion, ni hamba dah agak dah,:-?:-?
 

eboss

CG Hardcore
Platinum Member
Joined
Nov 29, 2007
Messages
85,652
Reaction score
1,894
Points
591
Nak tanya kat TT sikit..tajuk tu tajuk sebenar atau tajuk rekaan sendiri...kalau boleh boh tajuk sebenar untuk elak orang lain boh cerita yang sama...nanti kena astok pula...rasanya tu bukan tajuk sebenar...kalau betul bukan tajuk sebenar tolong edit balik...maap ler kalau silap lak..
 

GT

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Nov 14, 2008
Messages
38,557
Reaction score
245
Points
123
Nak tanya kat TT sikit..tajuk tu tajuk sebenar atau tajuk rekaan sendiri...kalau boleh boh tajuk sebenar untuk elak orang lain boh cerita yang sama...nanti kena astok pula...rasanya tu bukan tajuk sebenar...kalau betul bukan tajuk sebenar tolong edit balik...maap ler kalau silap lak..
Cadangan tajuk sebenar?
 
Sponsored Post
Top
Log in Register