saya dari takaful MAA insuran kereta yang boleh buat paling rendah

CG Sponsors




mohd alang

Junior Member
Joined
Jan 12, 2010
Messages
92
Reaction score
0
Points
6
hallo warga CG..saya dari takaful MAA..nak kosing dengan kenkawan..kalo sesape yang nak hidup kan insurance tapi budget tengah takde.saya boleh buat kan cover paling rendah..10k atau 15k..contoh macam sebelum ni insucan cover 1000k..tapi nak mati budget tengah takde..saya boleh buat insuran cover 10k sahaja...

kalo ade sape2 nak buat boleh la hubungi saya..
0126949509...

lain2 urusan jpj jugak saya ade buat..
seperti tukar nama,hidup kan roadtex,inspection untuk tukar hakmilik dan lain2..sekian terima kasih...
 
Sponsored Post

T2T

Super Active Member
Joined
Apr 16, 2008
Messages
6,927
Reaction score
113
Points
73
hallo warga CG..saya dari takaful MAA..nak kosing dengan kenkawan..kalo sesape yang nak hidup kan insurance tapi budget tengah takde.saya boleh buat kan cover paling rendah..10k atau 15k..contoh macam sebelum ni insucan cover 1000k..tapi nak mati budget tengah takde..saya boleh buat insuran cover 10k sahaja...

kalo ade sape2 nak buat boleh la hubungi saya..
0126949509...

lain2 urusan jpj jugak saya ade buat..
seperti tukar nama,hidup kan roadtex,inspection untuk tukar hakmilik dan lain2..sekian terima kasih...
Salam bro,

check PM :">
 
Last edited:

mohd alang

Junior Member
Joined
Jan 12, 2010
Messages
92
Reaction score
0
Points
6
maaf..lokasi klang selnagor...
bro T2T pasal student AP tu nak kene tanye bos dlu..rabu nant saya tanye bos mcm mane..nant saya bgtau..kasi ni tipon bro T2T senang nak tpon nant
 

T2T

Super Active Member
Joined
Apr 16, 2008
Messages
6,927
Reaction score
113
Points
73
maaf..lokasi klang selnagor...
bro T2T pasal student AP tu nak kene tanye bos dlu..rabu nant saya tanye bos mcm mane..nant saya bgtau..kasi ni tipon bro T2T senang nak tpon nant
ok cantek, ni no telefon kawan: 017-B.A.D.V.I.T.S
 

haudli

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Jul 15, 2009
Messages
47,313
Reaction score
442
Points
136
hallo warga CG..saya dari takaful MAA..nak kosing dengan kenkawan..kalo sesape yang nak hidup kan insurance tapi budget tengah takde.saya boleh buat kan cover paling rendah..10k atau 15k..contoh macam sebelum ni insucan cover 1000k..tapi nak mati budget tengah takde..saya boleh buat insuran cover 10k sahaja...

kalo ade sape2 nak buat boleh la hubungi saya..
0126949509...

lain2 urusan jpj jugak saya ade buat..
seperti tukar nama,hidup kan roadtex,inspection untuk tukar hakmilik dan lain2..sekian terima kasih...
kete ape yg cover sampai 1000k??
 

mohd alang

Junior Member
Joined
Jan 12, 2010
Messages
92
Reaction score
0
Points
6
salam..contoh mcm kereta bmw 5sries...die cover sampai 100.000k..tq
 

CL's

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Apr 28, 2009
Messages
14,094
Reaction score
246
Points
128
cantik nie...
aku ada kete saga model kete kebal...
tahun 2006...
sebelum nie cover RM22k...
leh buat murah lagi tak?
nak wat roadtax nie...
dah expired...
waper duit leh kasi cover.....
:">:">
 

cerner

Fun Poster
Joined
Jan 21, 2007
Messages
906
Reaction score
4
Points
15
1000k ke 1k ke 1000 ringgit ni..?
1000k ni kan satu juta.. huhu..
 

mohd alang

Junior Member
Joined
Jan 12, 2010
Messages
92
Reaction score
0
Points
6
hallo CL's...boleh..paling rendah dalam cover 10k..mcm mane bos..klo rase ok call saya..0126949509
 
Sponsored Post
Top
Log in Register