BTC USD 35,745.5 Gold USD 1,876.86
Time now: Jun 1, 12:00 AM

saya dah approve friend request kawan2 semua :)

fantaghiro

Fun Poster
Joined
Aug 30, 2010
Messages
755
Reaction score
80
Points
20
hi kawan2.. saya dah approve friend request korang semua, jgn lupa komen2 ya, heheheh.. owh ya, sy ada program kat ums dalam 2 minggu ni, so maybe sy tak dapat login cg & facebook.. apa2pun, nanti kita msg2 lagi :)

*p.s: to xxxx (salah seorang rakan cg kat sni), best sgt dapat jumpa u aritu.. thanks for the dinner and the lovely kiss ya ;)
 
Sponsored Post

lilbee

Active+ Member
Joined
Nov 13, 2009
Messages
4,801
Reaction score
10
Points
25
hi kawan2.. saya dah approve friend request korang semua, jgn lupa komen2 ya, heheheh.. owh ya, sy ada program kat ums dalam 2 minggu ni, so maybe sy tak dapat login cg & facebook.. apa2pun, nanti kita msg2 lagi :)

*p.s: to xxxx (salah seorang rakan cg kat sni), best sgt dapat jumpa u aritu.. thanks for the dinner and the lovely kiss ya ;)

apekah??:eek::eek:
 

fantaghiro

Fun Poster
Joined
Aug 30, 2010
Messages
755
Reaction score
80
Points
20
kepada member2 yg baru nk add, maybe slow sket i approve, start petang ni i dh bz ngan program tu, jadi fasilitator :)
 

butterland

Legendary Member
Joined
Jan 2, 2008
Messages
11,417
Reaction score
208
Points
123
hi kawan2.. saya dah approve friend request korang semua, jgn lupa komen2 ya, heheheh.. owh ya, sy ada program kat ums dalam 2 minggu ni, so maybe sy tak dapat login cg & facebook.. apa2pun, nanti kita msg2 lagi :)

*p.s: to xxxx (salah seorang rakan cg kat sni), best sgt dapat jumpa u aritu.. thanks for the dinner and the lovely kiss ya ;)

to mr xxxx anda seorang yg advance....
ni mesti penangan nasi lemak tambah berlauk ayam TT ni
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register