BTC USD 38,134.7 Gold USD 1,799.33
Time now: Jun 1, 12:00 AM

saya budak baru belajar di sini

Joined
Nov 2, 2008
Messages
35
Reaction score
1
Points
11
asalammualaikum...
hi saya seorang pemagic jalanan dan baru di cg...so kalau ada salah dan silap harap otai cg beri petunjuk...salam..

ape2 pon cg tetap rock...:)cgrock:)cgrock:)cgrock:)cgrock
 
Sponsored Post

CG Robot

Legendary Member
Joined
Apr 23, 2008
Messages
11,754
Reaction score
12
Points
115
Selamat Datang ke CariGold Forum!

Hi The Street Magician,

Salam sejahtera dan selamat datang kami diucapkan pada anda. Di harapkan anda dapat bersama-sama bekerjasama di dalam mematuhi segala peraturan forum yang telah ditetapkan.

Sebelum anda bermula untuk memulakan posting, anda WAJIB membaca peraturan forum DI SINI.

Anda juga digalakkan membaca Terms & Regulations forum DI SINI.

Sekiranya anda mempunyai apa-apa komen, cadangan ataupun aduan, sila hubungi kami terus DI SINI.

Kami mengucapkan semoga anda bergembira dan juga dapat menimba ilmu pengetahuan disamping memperolehi kawan baru sepanjang berada di sini.

:) SELAMAT BERFORUM! :)

----------------------------------------------------------------

Hi The Street Magician,

Greetings & welcome aboard! We wish you could bring full cooperation in abiding the forum rules.

Before you make any post, you MUST read the forum rules HERE.

You're also advise to read our Terms & Regulations HERE.

If you have any comments, suggestions & complaints, kindly do directly contact us HERE.

We wish you will be happy, get a lot of informations and also friends while you're in here.

:) HAPPY POSTING! :)
 

mesir

Active+ Member
Joined
Oct 16, 2008
Messages
3,939
Reaction score
55
Points
35
Salam..

Sila sila... Selamat berforum dgn penuh berhemah.. :)
 

ikscentre

Super Active Member
Joined
Jun 14, 2008
Messages
7,905
Reaction score
1
Points
65
waalaikumussalam..
boleh kah anda buat magic kt dlm nih..
tunjuk kan lah skills..mnt gk magic2 nih.. :D
 

notrexdame

CG Hardcore Club
Platinum Member
Joined
Apr 26, 2008
Messages
76,139
Reaction score
63
Points
525
tunjuk la magic ko bro..nak tgk nak tgk
 

mesir

Active+ Member
Joined
Oct 16, 2008
Messages
3,939
Reaction score
55
Points
35
eh betol ke leh wat magic neh???

tunjuk la sikit power tu :D:D:D:D
 

Gila Komik

Banned
Joined
Apr 1, 2008
Messages
24,363
Reaction score
3
Points
115
klu leh wat, aku nak ko tka post aku ni jadi duit hehehe
 

mesir

Active+ Member
Joined
Oct 16, 2008
Messages
3,939
Reaction score
55
Points
35
uik... hlg dah tuan tanah.. :eek::eek::eek:
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register