BTC USD 60,967.2 Gold USD 1,792.47
Time now: Jun 1, 12:00 AM

"Saya Boleh Je Spill The Tea Kenapa Tak Nak Mama Kahwin Dengan Iqbal"

hiduprakyat

Super Active Member
Joined
Dec 6, 2010
Messages
5,726
Reaction score
425
Points
91
Persoalan demi persoalan terus bermain di fikiran ramai tentang mengapa anak sulung Datuk Seri Vida iaitu Cik B berkeras menghalang rancangan perkahwinan ibunya dengan usahawan, Ahmad Iqbal Zulkefli.

Namun kata Cik B atau nama sebenarnya Nur Edlynn Zamilleen, 16, dia punya alasan tersendiri yang sukar dikongsikan kepada orang ramai

Jelas Cik B jika dia terus membuka mulut, ia akan menjatuhkan beberapa pihak termasuk ibunya sendiri
111528t5p84w61w6z98oal.png

"Saya boleh je spill the tea kenapa saya tak nak mama kahwin.

Cik B menegaskan bahawa pendiriannya masih sama.

"Tapi kalau saya cakap, boleh jatuhkan semua orang termasuk mama, so better saya diam.

"Cukup orang tahu saya tetap dengan pendirian saya, itu saja," luahnya ketika menjawab beberapa soalan daripada pengikutnya di IG Story pada Jumaat
111527eofvoi278tmit7o7.png

Menerusi laporan mStar sebelum ini, Cik B berkata faktor perbezaan usia antara Vida dan Iqbal menjadi kebimbangannya andai ibunya benar-benar mahu berkahwin lagi

"Umur macam mama sekarang ni tidak perlu fikir fasal perkahwinan, mama hanya perlu fikir tentang keluarga. Mama nak kahwin buat apa lagi?"

"Saya tak suka mama kahwin lagi sebab ramai lelaki yang kahwini mama sebelum ini ada banyak sisi buruk mereka.

"Lebih baik mama be happy dengan saya dan adik... lagi pun saya tak suka ada ayah baharu," katanya kepada mStar.
 
Sponsored Post

maxpda

Super Active Member
Joined
Jan 15, 2007
Messages
8,086
Reaction score
359
Points
91
Cik hg bawa mama dgn iqbal tu jumpa depan2 kemudian discus.. Ni ape benda bagitahu media... Lepas ni mama dia pulak bagi kenyataan, lepas tu iqbal pulak.. Sampai la diorang kahwin
 

TT

CG Super Hardcore Club
Top Poster #4
Joined
Jan 13, 2009
Messages
159,835
Reaction score
21,822
Points
1,671
Baru 16 cik b ni. Zizi lek2 je senyap nak nikah. Yg makcik ni kecoh xnikah2
 

shah_ae

Legendary Member
Joined
Oct 27, 2008
Messages
16,215
Reaction score
874
Points
171
umur mcm tu baik jg anak je...
klau gatai sgt pun cari yg sepadan...
anak sendiri pun dah ckp mcm tu...
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register