Saya berminat nk jadi agen loan ASB. Ada sesiapa boleh bantu saya?

CG Sponsors




mzak

Legendary Member
Joined
Nov 3, 2009
Messages
15,880
Reaction score
152
Points
128
Salam guys...

Maaf mod, kalau salah room mintak tolong alihkan ke tempat sepatutnya. saya budak baru belajar :D

Begini ceritanya... Aku berminat nk jadi agen loan ASB, tp x tahu caranya. Aku duk damansara jadi kalo boleh aku nk register dekat2 sini ajer... Ada sesiapa otai yg boleh bagi advise? Soalan saya adalah spt berikut yer:-

1) apa document yg diperlukan utk register jadi agen
2) berapa komisen yg seorang agen boleh dapat?
3) boleh rekrut org bawah ke? ada overriding bonus?
4) mana satu bank nk pilih? cimb, maybank, atau rhb?
5) boleh buat part time?
6) ada basic salary x? brapa minimum sale utk yg buat full time?

setakat ini soalan saya. kalau ada sumur di ladang, saya akan bertanya lagi. terima kasih kerana membantu :D
Macam mana TT da jumpa ker..

kalao masih memcari ada peluang untuk jdi agent easyrhb..

Tak perlu buat kerja banyak2,tak perlu isi borang..

cuma cakap tentang kebaikan ASB Loan & permohon yang berminat pihak kami akan sediakan pengakutan untuk ke otlet kami di easyrhb cheras..

blh pilih skim gaji @ komisyen(takde beza pun)..


Ada2 member CG lain yang berminat utk buat side income boleh PM @ contact saya terus..

RM2000 sebulan boleh dapat...
 
Sponsored Post

kodakkuning

Fun Poster
Joined
Aug 28, 2009
Messages
358
Reaction score
6
Points
15
As Salam TT..

ASB dividen around 7-8% setahun kan..

Kalau dividen 5-8% tiap tiap bulan camne?

Saya boleh tolong TT utk habiskan masa terluang tu dgn lebih masyuk lagi.
Tapi takleh la citer sini.. kang dikata hijack pulak..
Saya sdr tgh menikmati dividen 5% tiap2 bulan skrg ni.

Ikhlas
 

tapir

Permanently Banned - Multiple ID
Joined
Mar 18, 2013
Messages
401
Reaction score
24
Points
15
Salam guys...

Maaf mod, kalau salah room mintak tolong alihkan ke tempat sepatutnya. saya budak baru belajar :D

Begini ceritanya... Aku berminat nk jadi agen loan ASB, tp x tahu caranya. Aku duk damansara jadi kalo boleh aku nk register dekat2 sini ajer... Ada sesiapa otai yg boleh bagi advise? Soalan saya adalah spt berikut yer:-

1) apa document yg diperlukan utk register jadi agen
2) berapa komisen yg seorang agen boleh dapat?
3) boleh rekrut org bawah ke? ada overriding bonus?
4) mana satu bank nk pilih? cimb, maybank, atau rhb?
5) boleh buat part time?
6) ada basic salary x? brapa minimum sale utk yg buat full time?

setakat ini soalan saya. kalau ada sumur di ladang, saya akan bertanya lagi. terima kasih kerana membantu :D

gi buat partime kat easy-rhb bro...
 

jeb_134

Fun Poster
Joined
Aug 7, 2007
Messages
606
Reaction score
37
Points
20
Macam mana TT da jumpa ker..

kalao masih memcari ada peluang untuk jdi agent easyrhb..

Tak perlu buat kerja banyak2,tak perlu isi borang..

cuma cakap tentang kebaikan ASB Loan & permohon yang berminat pihak kami akan sediakan pengakutan untuk ke otlet kami di easyrhb cheras..

blh pilih skim gaji @ komisyen(takde beza pun)..


Ada2 member CG lain yang berminat utk buat side income boleh PM @ contact saya terus..

RM2000 sebulan boleh dapat...
cover area cheras je ke negeri lain cmne
 

mzak

Legendary Member
Joined
Nov 3, 2009
Messages
15,880
Reaction score
152
Points
128
cover area cheras je ke negeri lain cmne
sekitar cheras & kl jer tuan..

kerja mudah tak perlu bawe form bagai..

hanya promote & suruh permohon datang ke outlet kami untuk proses permohonan..
 
Joined
Jan 2, 2019
Messages
1
Reaction score
0
Points
3
Macamana nak contact tuan ya..sy berminat

Macam mana TT da jumpa ker..

kalao masih memcari ada peluang untuk jdi agent easyrhb..

Tak perlu buat kerja banyak2,tak perlu isi borang..

cuma cakap tentang kebaikan ASB Loan & permohon yang berminat pihak kami akan sediakan pengakutan untuk ke otlet kami di easyrhb cheras..

blh pilih skim gaji @ komisyen(takde beza pun)..


Ada2 member CG lain yang berminat utk buat side income boleh PM @ contact saya terus..

RM2000 sebulan boleh dapat...
Macamana nk contact tuan ya sy berminat
 
Sponsored Post
Top
Log in Register