Saya berminat nk jadi agen loan ASB. Ada sesiapa boleh bantu saya?

CG Sponsors




Sponsored Post

Hidier

Legendary Member
Joined
Feb 6, 2010
Messages
11,681
Reaction score
905
Points
161
boleh tuan assist saya ke? cmana nk apply?
Sori x dpt nak tlg.. sebab agen cwa mmg automatik dpt buat loan asb utk cimb..

Mcm kes tt ni, saya kurang arif..

Cuba call direct cimb or maybank tanya camne nak apply..
 

Von Travolta

Fun Poster
Joined
Jul 26, 2013
Messages
419
Reaction score
6
Points
15
Sori x dpt nak tlg.. sebab agen cwa mmg automatik dpt buat loan asb utk cimb..

Mcm kes tt ni, saya kurang arif..

Cuba call direct cimb or maybank tanya camne nak apply..
Owh ok. Tq for ur advise
 

kamarul.ali

Fun Poster
Joined
Mar 26, 2010
Messages
233
Reaction score
10
Points
15
Salam guys...

Maaf mod, kalau salah room mintak tolong alihkan ke tempat sepatutnya. saya budak baru belajar :D

Begini ceritanya... Aku berminat nk jadi agen loan ASB, tp x tahu caranya. Aku duk damansara jadi kalo boleh aku nk register dekat2 sini ajer... Ada sesiapa otai yg boleh bagi advise? Soalan saya adalah spt berikut yer:-

1) apa document yg diperlukan utk register jadi agen
2) berapa komisen yg seorang agen boleh dapat?
3) boleh rekrut org bawah ke? ada overriding bonus?
4) mana satu bank nk pilih? cimb, maybank, atau rhb?
5) boleh buat part time?
6) ada basic salary x? brapa minimum sale utk yg buat full time?

setakat ini soalan saya. kalau ada sumur di ladang, saya akan bertanya lagi. terima kasih kerana membantu :D

SMS no phone ke saya Bro.
Saya boleh bantu.

-Kamarul
019-3344800
[email protected]

:(
 

azwaditm

Freshie
Joined
Feb 6, 2013
Messages
47
Reaction score
0
Points
6
sorry bos.....
macam mana kalu jd ejen takaful part time

kerja sakali dapat hasil 6 tahun....

[email protected] 019-2722091
 
Last edited:

carjunk_boyz

Banned
Joined
Dec 2, 2008
Messages
5,659
Reaction score
35
Points
70
boleh contact saya klu minat nak jadi agen asb under CIMB ni..
coz saya consultant under CWA boleh promote asb loan CIMB..
so,tuk detail bleh pm,sms,wassap saya k..019-3681350
 

mzak

Legendary Member
Joined
Nov 3, 2009
Messages
15,880
Reaction score
152
Points
128
Macam mana TT??

Berminat lagi ker??

kalo nak boleh SMS saya 017 9163139..

kerja hanya cerita tentang ASB loan jer..

borang ape2 tak perlu...
 
Sponsored Post
Top
Log in Register