Saya berminat nk jadi agen loan ASB. Ada sesiapa boleh bantu saya?

CG Sponsors




alphaOne

Super Active Member
Joined
Apr 19, 2012
Messages
7,696
Reaction score
2,059
Points
176
terbahagi mcmana tu? i dont think so la boss... sbb skg ni aku ada byk masa terluang. jadi dari buang masa layan astro kat umah, so ada baiknya aku keluar cari kastemer ASB plak. ye kan? :D
mmg la.. cut je ASTRO kat rumah tu nnt.. hehe.
sbg pelanggan, sy lbh sng buat loan asb dgn pegawai bank..
sbb sng nk cari.. mmg ada kat tempat tu..
sbb kebanyakan yg freelance ni bz ke hulu ke hilir..
lps tu dorg kdg2 bt kejap je pastu cabut..
tp agen asb loan xdpt byk komisen pun rasanya.
UT ag byk.. haha
 
Sponsored Post

Von Travolta

Fun Poster
Joined
Jul 26, 2013
Messages
419
Reaction score
6
Points
15
mmg la.. cut je ASTRO kat rumah tu nnt.. hehe.
sbg pelanggan, sy lbh sng buat loan asb dgn pegawai bank..
sbb sng nk cari.. mmg ada kat tempat tu..
sbb kebanyakan yg freelance ni bz ke hulu ke hilir..
lps tu dorg kdg2 bt kejap je pastu cabut..
tp agen asb loan xdpt byk komisen pun rasanya.
UT ag byk.. haha
spnjg pengalaman saya buat UT dan insurans, stakat ni alhamdolillah client x pernah complaint keje saya wpun saya busy ke hulu ke hilir. terpulang pd pandangan masing2 bro... lgpun utk apa pi cek loan asb kerap sangat? ada pape ke? :D
 

alphaOne

Super Active Member
Joined
Apr 19, 2012
Messages
7,696
Reaction score
2,059
Points
176
spnjg pengalaman saya buat UT dan insurans, stakat ni alhamdolillah client x pernah complaint keje saya wpun saya busy ke hulu ke hilir. terpulang pd pandangan masing2 bro... lgpun utk apa pi cek loan asb kerap sangat? ada pape ke? :D
xde pape.. haha
 
Sponsored Post
Top
Log in Register