BTC USD 22,894.9 Gold USD 1,867.71
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Saya beli rumah cash tanpa pinjaman !!! Rasa rugi ka untung

dausbiz

CG Hardcore Club
gemgem
Messages
54,715
Paid Membership
Top Poster #7
Joined
Apr 27, 2015
Messages
54,715
Reaction score
2,260
Points
656
Awards
1
kepada yang ada budget rm300,000 kat atas

nasihat saya pi bertam ka tasek gelugor ka sungai petani atau kulim

rasa leh dapat landed

kalau nilai rm300,000 kat penang island dapat flat saja

disebabkan dari budak budak tinggal rumah flat kecil

kadang teringin nak beli rumah landed kalau ade rezeki

rumah landed kat penang harga amat la ngeri
 
Sponsored Post

dausbiz

CG Hardcore Club
gemgem
Messages
54,715
Paid Membership
Top Poster #7
Joined
Apr 27, 2015
Messages
54,715
Reaction score
2,260
Points
656
Awards
1
Penang, Johor, Selangor je aku tgk kerajaan state dia betul2 prihatin dengan rakyat.

Padahal rakyat marhaen x minta byk pun, dapat rumah flat 3 bilik harga rm100k pun dah bersyukur skrg hahahaha.

Ni gila babun kat Sabah semua harga atas 200k.
Rasa ada rumah ppr rumah murah seluruh negeri di malaysia

Kena rajin pi pejabat perumahan negeri
 

dausbiz

CG Hardcore Club
gemgem
Messages
54,715
Paid Membership
Top Poster #7
Joined
Apr 27, 2015
Messages
54,715
Reaction score
2,260
Points
656
Awards
1
maaf ganggu semua

bisnes saya mengalami sales yang amat rendah sales merundum

kalau ada sesiapa leh bantu rekemen customer untuk produk biz saya
saya akan bagi komisyen

mohon maaf mengganggu semua kat sini

leh tengok web saya

www.firdausshop.com

no whatsapp 016-4650338

wasap.my/60164650338
 

maxpda

Legendary Member
gem
Messages
11,192
Joined
Jan 15, 2007
Messages
11,192
Reaction score
1,370
Points
201
maaf ganggu semua

bisnes saya mengalami sales yang amat rendah sales merundum

kalau ada sesiapa leh bantu rekemen customer untuk produk biz saya
saya akan bagi komisyen

mohon maaf mengganggu semua kat sini

leh tengok web saya

www.firdausshop.com

no whatsapp 016-4650338

wasap.my/60164650338
Try tiktok...la ni org juai guna tiktok ja...
 

eizzbizz

Legendary Member
gem
Messages
11,469
Joined
Sep 2, 2009
Messages
11,469
Reaction score
1,871
Points
206
kena labur masa sikit belajar edit video tiktok....

tiktok skrg tempat marketing yg sgt effective jugak sekarang...
bole la live tiktok tunjuk cara² nk guna teddy bear ..

mesti menjadi kegilaan para gadis³ nanti .. sume tertunggu² live abam daus .. tanpa baju dan seluar .. hanya berspender sahaja buat live gomoi teddy bear

laku keras teddy bear dan produk seks abam daus ..
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register