BTC USD 62,921.6 Gold USD 1,763.48
Time now: Jun 1, 12:00 AM

buncai

Fun Poster
Joined
May 21, 2011
Messages
586
Reaction score
37
Points
30
btol bro, zaman den itm shah alam 90an kami ujung minggu rajin lepak CM sano bli brg2 utk kojo2 design, marker, mounting board, pastel color, lepak2 layan blues tengok pelukis2, buskers & band tabligh jamming sambil dakwah & jual ubat kuat ekekekeke.

kek atas bumbung CM singgah solat sambil layan tengok geng silat, taekwondo berlatih atas tu...

huh kenangan btul

CM btul2 dh berubh ke..? hari tu turun KL ingt nk ajak anak2 pegi sana tp xsempat pula..

huh.. kenangan btul, turun KL naik bas no 222, tggu kt blkg kdai sek 2 tu sbb den duduk Jati. mcm2 ada kt CM tu. dari bnda baik smpai la gaduh, pau org.. penah tgk..
 
Sponsored Post

simplest_box

Super Active Member
Joined
May 21, 2012
Messages
5,006
Reaction score
149
Points
83
btol bro, zaman den itm shah alam 90an kami ujung minggu rajin lepak CM sano bli brg2 utk kojo2 design, marker, mounting board, pastel color, lepak2 layan blues tengok pelukis2, buskers & band tabligh jamming sambil dakwah & jual ubat kuat ekekekeke.

kek atas bumbung CM singgah solat sambil layan tengok geng silat, taekwondo berlatih atas tu...

huh kenangan btul

Kita ni sezaman la ya. Atas bumbung tu mmg kenangan betul. Lepas solat gi foodcourt ikut pintu kecik sebelah kawasan lapang tmpt latihan silat. Aduihh mengimbau btul. Nyesal x amik gambar bnyk2 dulu.

Aku mmg selalu beli brg art kat sebelah CM tu, kat tngkat 2 bngunan nama central square. Kat depan kedai art tu ada kafe kecik. Klau ada duit lebih kdg2 mkn kat situ.

Aku blajar kat itm shah alam jgk dulu, amik AD. Ko amik course apa bro, siap beli brg art kat situ?
 

asdf

Fun Poster
Joined
Nov 16, 2019
Messages
280
Reaction score
38
Points
30
CM ni sejak 2000an mmg totally target foreigners. Beza masa aku lepak sana tahun 90an, jadi port bdk2 indie & yg dlm bidang senilukis, kedai art supply dan termasuk tshirt printing.

Klau foreigners takde mmg sakit la. Org local dh x pegi CM skang ni


Kena buat sesuatu utk tambah daya tarikan
 

wan_rizal70

Fun Poster
Joined
Oct 15, 2020
Messages
744
Reaction score
230
Points
23
CM ni sejak 2000an mmg totally target foreigners. Beza masa aku lepak sana tahun 90an, jadi port bdk2 indie & yg dlm bidang senilukis, kedai art supply dan termasuk tshirt printing.

Klau foreigners takde mmg sakit la. Org local dh x pegi CM skang ni

Foreignets tak masuk malaysia skang ni
 

asdf

Fun Poster
Joined
Nov 16, 2019
Messages
280
Reaction score
38
Points
30
Moga bertahan. Harap sewa dibekukan bayaran. Pekerje mungkin boleh kurangkan
 

wan_rizal70

Fun Poster
Joined
Oct 15, 2020
Messages
744
Reaction score
230
Points
23
Apa nasib hotel hotel mewah area bukit bintang ye. Hotel tu harapkan foreigners je
 

dloanman

CG Top Poster Club
Joined
Apr 15, 2012
Messages
25,593
Reaction score
1,953
Points
206
Kita ni sezaman la ya. Atas bumbung tu mmg kenangan betul. Lepas solat gi foodcourt ikut pintu kecik sebelah kawasan lapang tmpt latihan silat. Aduihh mengimbau btul. Nyesal x amik gambar bnyk2 dulu.

Aku mmg selalu beli brg art kat sebelah CM tu, kat tngkat 2 bngunan nama central square. Kat depan kedai art tu ada kafe kecik. Klau ada duit lebih kdg2 mkn kat situ.

Aku blajar kat itm shah alam jgk dulu, amik AD. Ko amik course apa bro, siap beli brg art kat situ?

hehe den ID kspu kek area menara sebelah enjin

den rajin jugak bwk gitar karen singgah school AD tumpang jamming studio AD sampai deme ingat aku budak AD school muzik ekekekkee
 

simplest_box

Super Active Member
Joined
May 21, 2012
Messages
5,006
Reaction score
149
Points
83
hehe den ID kspu kek area menara sebelah enjin

den rajin jugak bwk gitar karen singgah school AD tumpang jamming studio AD sampai deme ingat aku budak AD school muzik ekekekkee

Oo lepask dgn bdak AD muzik. Aku x kenal sgt bdk2 course tu. Yg aku tau aku sezaman dgn noryn aziz
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register