BTC USD 62,728.6 Gold USD 1,765.58
Time now: Jun 1, 12:00 AM

kopirait

CG Top Poster Club
Joined
Apr 18, 2010
Messages
37,898
Reaction score
2,726
Points
206
den last pergi sini tumpang parking nak ke agrobank seberang sungai je.
 
Sponsored Post

puyol

CG Top Poster Club
Top Poster #5
Joined
Jun 28, 2011
Messages
23,238
Reaction score
2,307
Points
201
lepas Puduraya tutup... CM terus jd zombie area.. Dulu2 sape yg hijrah ke KL.. CM la port pertama dorg dtg.. sbb plg hampir dgn stesen bas utama negara... sepatutnye laluar LRT/Monorel perlu ada kt CM tuh.. br la org tau tempat tuh wujud... ni skip terus ke masjid india dan bandaraya.. x lalu kt CM...
Stesen LRT dengan MRT Pasar Seni dah ada lama bang.
 

simplest_box

Super Active Member
Joined
May 21, 2012
Messages
5,006
Reaction score
149
Points
83
Dulu lepas lepak minum kat hameed layan buskers kat luar CM. Paling best duo buskers sidek dan sherry. Sherry tu suara jenis international, main gitar 12 string. Lepas Sidek meninggal dh takde seri kat luar tu.
 

pudins70

Super Active Member
Joined
Mar 28, 2011
Messages
8,004
Reaction score
629
Points
121
KotaRaya - CM - Bus Stand Klang port lepak legend tu zaman study dulu.
Bosan sangat pergi melepak kat tangga ke DayaBumi hisap rokok sambil tengok orang lalu lalang.
 

balbul

Junior Member
Joined
May 22, 2007
Messages
98
Reaction score
2
Points
11
Dia start bangla,nepal dan seangkatan nya ramai kat area² bangkok bank tu.....org² tempatan pun dh tak de selera nak pegi area cm ni....
 

dloanman

CG Top Poster Club
Joined
Apr 15, 2012
Messages
25,593
Reaction score
1,953
Points
206
CM ni sejak 2000an mmg totally target foreigners. Beza masa aku lepak sana tahun 90an, jadi port bdk2 indie & yg dlm bidang senilukis, kedai art supply dan termasuk tshirt printing.

Klau foreigners takde mmg sakit la. Org local dh x pegi CM skang ni

btol bro, zaman den itm shah alam 90an kami ujung minggu rajin lepak CM sano bli brg2 utk kojo2 design, marker, mounting board, pastel color, lepak2 layan blues tengok pelukis2, buskers & band tabligh jamming sambil dakwah & jual ubat kuat ekekekeke.

kek atas bumbung CM singgah solat sambil layan tengok geng silat, taekwondo berlatih atas tu...

huh kenangan btul
 

jaws_am

Legendary Member
Joined
May 29, 2008
Messages
12,441
Reaction score
2,796
Points
201
Industri Pelancongan ambil masa 2-3/tahun nak pulih..

Bukan mudah... Aku tak pasti dia baca news ke tak...
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register