BTC USD 49,143.7 Gold USD 1,783.44
Time now: Jun 1, 12:00 AM

satria neo sambung bayar

omnialee

Freshie
Messages
6
Joined
Dec 16, 2009
Messages
6
Reaction score
0
Points
3
hello semua member member CG, saya ada sebuah satria neo tahun 2007 untuk disambung kerana sudah tidak mampu untuk bayaran bulanan..lokasi saya ada kat rawang dan sesiapa yang berminat boleh hubungi saya di talian 016-2476963...
ataupun email saya di [email protected] untuk tengok gambar kereta...terima kasih semua!!
 
Sponsored Post

zerovirus

CG Super Hardcore Club
Messages
182,199
Paid Membership
Joined
Jan 25, 2009
Messages
182,199
Reaction score
94
Points
1,020
letak gambar ... dan padam kan no plat keta tu
 

eday84

CG Top Poster Club
Messages
27,695
Joined
Jan 10, 2009
Messages
27,695
Reaction score
146
Points
128
alamak aku dah la tgh carik keta.. tapi nak persona huhu.. lokasi dah mantap dah
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register