Satellite TV percuma tanpa sewa bulanan

CG Sponsors




isdora

Fun Poster
Joined
Jun 19, 2008
Messages
240
Reaction score
0
Points
10
Cara menonton Satellite TV percuma tanpa sewa bulanan.

Selamat Datang Ke Program Reseller Redzone4u Dot Com !!

Kini anda boleh menontom satellite TV secara percuma tanpa sewa bulanan!! Kenapa anda bayar RM80 sebulan untuk menyewa Astro??
Dapatkan lebih 3,000++ channel sekarang dengan hanya RM40 one-time fee sekarang!!!

Layari:
http://www.redzone4u.com/?id=isdora

Dengan pembelian tersebut, anda juga secara tidak langsung
menjadi RESELLER (agen)dan berpeluang
MENJANA PENDAPATAN TAMBAHAN
secara sambilan atau SEPENUH MASA.
Dengan setiap penjualan anda,
anda akan mendapat 50% daripada harga produk dalam hari yang sama juga!
 
Sponsored Post

isdora

Fun Poster
Joined
Jun 19, 2008
Messages
240
Reaction score
0
Points
10
Dgn RM40. Anda boleh tgk TV percuma dan

Anda berhak menjual produk kami dengan menggunakan website anda
Anda memiliki website seperti dubawah dengan username anda sendiri!
Website anda akan seperti ini http://www.redzone4u.com/?id=useranda

Setiap penjualan anda langsung menghasilkan RM20!

Komisen tidak perlu tunggu sampai hujung bulan, wang akan terus masuk ke akaun bank anda dalam 24jam..

Anda akan diberitahu melalui email secara automatik apabila penjualan.

Hanya dengan satu penjualan per hari, anda bisa menghasilkan RM600 sebulan!
Program ini sangat mudah dan menyenangkan! Pendaftaran sebagai reseller biasa anda lakukan di Member Area kami!! Dapatkan keahlian reseller program ini segera dengan memesan produk kami sekarang juga!
 

Zul34

Super Active Member
Joined
Aug 26, 2008
Messages
6,959
Reaction score
14
Points
65
Kn bnda ni dpt free je

mcm tvu player tu
 

Zul34

Super Active Member
Joined
Aug 26, 2008
Messages
6,959
Reaction score
14
Points
65
MMg developer tvu player tu kasi free je sware tu
 

tapirbawaklori

Super Active Member
Joined
Oct 24, 2007
Messages
8,149
Reaction score
207
Points
73
tu aaaaaa....klaka betul...banyak software camni..pun nak jual gak.....:))
 

yustone

Fun Poster
Joined
Sep 5, 2008
Messages
185
Reaction score
0
Points
10
mungkin sesuai promote utk org yg tak tahu download dr internet...

takpe lah...dia pun nak cari makan juga...ramai yg kat luar tu tak tau...sebab tu depa guna Astro....

So selamat bercompete dgn Astro k!!!
 

StanNero

Super Active Member
Joined
Mar 12, 2006
Messages
7,442
Reaction score
164
Points
73
tapi buffer byk sgt la.. kalau produk u ni mmg stabil.. xkesah nak bayaq RM40 pun
 
Sponsored Post
Top
Log in Register