Saper yang tau camner nak buat trial EA?

Latest Posts

Live Forex Chart

Currency
Rates
EUR / USD
1.16602
USD / JPY
105.512
GBP / USD
1.28640
USD / CHF
0.92476
USD / CAD
1.33779
EUR / JPY
123.030
AUD / USD
0.7067

CG Sponsors




Gaara92

Fun Poster
Joined
Apr 7, 2008
Messages
398
Reaction score
6
Points
15
Salam semua,

Kawan aku ada develope satu EA. So dia ada try test ea dia memang menjadik, sekarang ni masalahnya dia nak buat trial untuk eanya tu..

So, ada sesaper tau apa coding untuk buat ea tu trial untuk 2minggu? huhu~ Orait cun:)cgrock
 
Sponsored Post

CoreDuo

Active Member
Joined
Apr 13, 2007
Messages
1,632
Reaction score
307
Points
41
Ni plan nak jual la ye??

Kongsikan jer laaa kat sini.. try same same..:D
 

Feira

Freshie
Joined
Dec 28, 2008
Messages
7
Reaction score
0
Points
3
huhu~ Bro, kena jual dulu, aku x jual sini... Aku jual kat tempat lain, dah dapat ekuntungan yang mencukupi baru leh jual... huhu~
 
Sponsored Post
Top
Log in Register