Saper pernah melanggan ABO=Astro Box Office??

CG Sponsors




wak

Legendary Member
Joined
Nov 7, 2007
Messages
11,359
Reaction score
5
Points
115
Salam semua..

errr..tujuan wak bukak thread ni adalah kerana nak membantu jiran wak ni...korang bkn x taw yg wak ni suka membantu:eek::eek:

Ok,seyes ni.:)
Ada sesiapa x kat cni pernah melanggan Astro Box Office package(ABO) tu?
Jika ada melanggan ABO dan berminat untuk mendapat RM120 hinggit sila PM no tipon anda ataupon leh post kat cni jer..

Q:Bagaimana untuk mendapat RM120 tu?
A:Anda dikehendaki menyertai HANYA 1 sesi interview(dlm 2jam arr).

Sedikit Jamuan ringan turut disediakan.:D:D

#err sowie arr kalo salah parking eh:">
 
Sponsored Post

shukcaya

Legendary Member
Joined
Mar 28, 2008
Messages
14,436
Reaction score
23
Points
115
Salam semua..

errr..tujuan wak bukak thread ni adalah kerana nak membantu jiran wak ni...korang bkn x taw yg wak ni suka membantu:eek::eek:

Ok,seyes ni.:)
Ada sesiapa x kat cni pernah melanggan Astro Box Office package(ABO) tu?
Jika ada melanggan ABO dan berminat untuk mendapat RM120 hinggit sila PM no tipon anda ataupon leh post kat cni jer..

Q:Bagaimana untuk mendapat RM120 tu?
A:Anda dikehendaki menyertai HANYA 1 sesi interview(dlm 2jam arr).

Sedikit Jamuan ringan turut disediakan.:D:D

#err sowie arr kalo salah parking eh:">
:eek::eek::eek:
bleh caye ke?:-?:-?:-?
 

JaMeQ

Legendary Member
Platinum Member
Joined
May 15, 2007
Messages
16,164
Reaction score
102
Points
123
apa citer wak nih...x paham aku??
 

serwan

Active+ Member
Joined
Sep 6, 2008
Messages
2,828
Reaction score
20
Points
25
wak,
this is open forum discussion..
teranglah kat sini..
 

eyes143

Active+ Member
Joined
Jan 26, 2009
Messages
4,134
Reaction score
2
Points
30
spe korek lagi ni:mad:
ari ni ari korek thread lama ke..??~X(
 
Sponsored Post
Top
Log in Register