saper nak menjadi ahli autoprivilege...

CG Sponsors




marcos85

Freshie
Joined
Jan 12, 2010
Messages
29
Reaction score
0
Points
3
register hanya rm100 sahaja..
selepas itu anda akan mendapat voucher sebnyak rm1350..
iaitu rm500 voucher untuk membeli kereta baru perodua..
rm 200 untuk membeli motor HONDA..
dan rm 350 voucher untuk tinted kereta anda..cool world...
banyak kelebihannya..
seperti akan mendapat accident insuran cover rm20k dari
MAA takaful....
banyak kelebihannya...
nak tahu lebih lanjut boleh la sms 0132227322

SILA REFER HARIAN METRO BERTARIKH 18hb 2 2010..MUKA SURAT 27A....
ADA BERITA MENGENAI AUTOPRIVILEGE KAD..
CEPAT2..SEBELUM TERLAMBAT..HEHE
 
Last edited:
Sponsored Post

RajaDiamond

Permanently Banned - Multiple ID
Joined
Aug 30, 2008
Messages
5,688
Reaction score
8
Points
65
register hanya rm100 sahaja..
selepas itu anda akan mendapat voucher sebnyak rm1350..
iaitu rm500 voucher untuk membeli kereta baru perodua..
rm 500 untuk membeli motor brand lexus..
dan rm 350 voucher untuk tinted kereta anda..cool world...
banyak kelebihannya..
seperti akan mendapat accident insuran cover rm20k dari
MAA takaful....
banyak kelebihannya...
nak tahu lebih lanjut boleh la sms 0132227322
cerita detail bro..
 

PiYuk

Active+ Member
Joined
Sep 15, 2008
Messages
3,916
Reaction score
4
Points
25
yeah more detail.. kalau ok n legal.. im interested
 

girlsilver

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Dec 1, 2009
Messages
10,744
Reaction score
194
Points
123
bagus gk ni....legal tak??

bg la detail lg...bleh uar2kn kat kwn2 :)cgrock
 

marcos85

Freshie
Joined
Jan 12, 2010
Messages
29
Reaction score
0
Points
3
ni legal bro..ape yg bro2 sumer nak thu..pm jer sayer..
kalo anda nak baca lebih detail ada dalam http://mrredzuan.blogspot.com/
da lama tak update..sebab blog ni x aktif...kalo nak tanyan aper2 leh jer sms or pm..opis ader kt setiawangsa..
 

gastacopz

Legendary Member
Joined
Sep 7, 2008
Messages
11,331
Reaction score
19
Points
120
byr 100 dpt 1350....

too good to be true laaa...more detail plz...
 

girlsilver

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Dec 1, 2009
Messages
10,744
Reaction score
194
Points
123


aku bc kat sni...ni terbaru gk ker tt:D
 

girlsilver

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Dec 1, 2009
Messages
10,744
Reaction score
194
Points
123
byr 100 dpt 1350....

too good to be true laaa...more detail plz...
betul kot...sbb tu cm register,yg renew lain...emmm entah ler ni kena tnyer otai2...

bkn ape pernah terkena ms student dlu...kad privilage 4 student....mmg best tp pastu senyap jer...hampeh tol...
program ni dr johor...ape tah nmnya luper...:p:p
 

marcos85

Freshie
Joined
Jan 12, 2010
Messages
29
Reaction score
0
Points
3
mcm ni..register mula2 rm100 untuk keahlian..selepas tu anda akan dapat 3 voucher rm1350....saper2 yg ada kad keahlian kelab rakan muda hanya perlu bayar rm80 jer..untuk renew keahlian anda hanya perlu membayar rm70 jer setiap tahun..selepas anda register...isi form sumer saya akan submit kt ofis..selepas tu kad keahlian akan di hantar ke alamat anda..kalo anda rasa was2..kad tu boleh saya saya bg kt saudara sendiri.. kad tu akan aktif selepas 14 hari register.. katakan kereta anda rosak kt tepi jalan..anda boleh telefon no fast lane tu...bgth lokasi..mereka akan pergi..sebelum tu mereka akan check sama ader kereta anda ada insuran cover ker tak..kalo ada anda akan mendapat duit rm150..dan kereta anda akan di towing oleh syrikat insuran tersebut..jika kereta anda tidak ada insuran cover..fastlane akan towing kereta anda ke bengkel atau sejauh 40km.. kad keahlian juga boleh digunakan di tempat2 terpilih..tq.
 
Last edited:

aes

Super Active Member
Joined
Apr 12, 2008
Messages
9,557
Reaction score
19
Points
65
untung sgt ni ...

bayau rm100 dpt smp rm1350
 
Sponsored Post
Top
Log in Register