saper boleh tolong..

CG Sponsors




Jr_RexX

Junior Member
Joined
Jan 7, 2009
Messages
91
Reaction score
0
Points
6
aku baru nak blaja buat FLASH macam mana ek nak blaja FLash saper2 boleh tolong bagi link untuk blaja FLASH??:)paid:)paid:)paid:)paid
 
Sponsored Post

nash_d

Active Member
Joined
Jul 17, 2008
Messages
2,287
Reaction score
0
Points
20
sifoo.com ada tutorial flash... rasanya web tu aktif lagi...cuba try check
 

Jr_RexX

Junior Member
Joined
Jan 7, 2009
Messages
91
Reaction score
0
Points
6
selain web tu web apa yang boleh ??
 

nash_d

Active Member
Joined
Jul 17, 2008
Messages
2,287
Reaction score
0
Points
20
kirupa.com pun ok gak tu... cuba try... selain tu tak tau pula saya... cuba awak try google tgk... tp website blajar flash buatan tempatan yang saya tahu hanya sifoo.com dan kirupa.com aje...:D
 

taufic

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Feb 6, 2008
Messages
14,651
Reaction score
692
Points
161
nak buat animation ke?
ataupon nak master macromedia flash tu? :D
 

Jr_RexX

Junior Member
Joined
Jan 7, 2009
Messages
91
Reaction score
0
Points
6
nak master macromedia flash.
boleh tolong ke taufic??
 

taufic

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Feb 6, 2008
Messages
14,651
Reaction score
692
Points
161
nak master macromedia flash.
boleh tolong ke taufic??
dalam flash sendri dah ada tutorial, p tgk kat help menu tu..
try la check satu2..
jgn putus asa blaja.. some day u will be amaze with urself :D
 

Jr_RexX

Junior Member
Joined
Jan 7, 2009
Messages
91
Reaction score
0
Points
6
flash ada kena download jugak ke??
ada software ek??
saya baru nak blaja nie..
so x tau everything..
 
Sponsored Post
Top
Log in Register