sape2 yg pernah berurusan dgn BLrayban.blogspot.com?

CG Sponsors




alkhawarizmi

Active+ Member
Joined
Mar 26, 2009
Messages
3,038
Reaction score
18
Points
25
Sila bg pendapat anda terhadap website ini. Adakah scam atau tidak?
 
Sponsored Post

naz84

Active+ Member
Joined
May 8, 2009
Messages
3,869
Reaction score
45
Points
45
ok je bro..thread die pn ade kt cg ni.gua dh bli 2 spek dh ng mamat tu.
 

gadgetmall

Super Active Member
Joined
Oct 27, 2008
Messages
7,064
Reaction score
32
Points
70
tulis kat google je senag..
ade positive commnt..
sapu je la brg kat ctu
 

zerovirus

CG Super Hardcore Club
Platinum Member
Joined
Jan 25, 2009
Messages
182,141
Reaction score
79
Points
1,020
kenapa ngan dia ?
 

ANAZUHUD

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Oct 11, 2008
Messages
21,157
Reaction score
96
Points
125
mcam den pnah dengar BLrayban nih sape kah gerangan nyer?.nick budak cg kot?
 

mohdridzuan®

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Oct 16, 2008
Messages
11,852
Reaction score
40
Points
130
owner die ade kat cg ni haa gune nick blrayban,
selama aku berurusan ngan die sblom ni ok je,
servis pun cepat.
 

syafsp

Passed Away
Joined
Mar 31, 2009
Messages
2,932
Reaction score
558
Points
71
ohh.. budak CIGGY juga yer...
 

zerovirus

CG Super Hardcore Club
Platinum Member
Joined
Jan 25, 2009
Messages
182,141
Reaction score
79
Points
1,020
owner die ade kat cg ni haa gune nick blrayban,
selama aku berurusan ngan die sblom ni ok je,
servis pun cepat.
aku prnah tgk gak nickname ni

tapi dimana ya :-?:-?:-?
 

chokey84

Fun Poster
Joined
Nov 27, 2007
Messages
998
Reaction score
0
Points
10
aku pon ok je bro.. ade 3 rb aku beli ngan cupid nie.. barang smp ok jek.. trusted seller la..
 
Sponsored Post
Top
Log in Register