BTC USD 42,294.7 Gold USD 1,773.80
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Sape yg dpt projek dan ada LA , prlukan funder atau jv...

Zul34

Super Active Member
Joined
Aug 26, 2008
Messages
6,959
Reaction score
14
Points
65
Blh contact aku , kwn aku ada smuanya

Tp bg projek bawah 1j jelah

Kalau besar dari tu , mmg kwn aku x mampu buat , tq
 
Sponsored Post

PulunSakan

Active Member
Joined
May 25, 2007
Messages
1,242
Reaction score
7
Points
25
Blh contact aku , kwn aku ada smuanya

Tp bg projek bawah 1j jelah

Kalau besar dari tu , mmg kwn aku x mampu buat , tq

salam.
nak tanya sikit, kerja2 yg macamana yg boleh tolong bg finance, supply dan construction termasuk ke?
la atau award letter dari kerajaan, agensi kerajaan, swasta seperti tnb, telekom atau sykt listed kat bskl atau kontraktor kelas a, semua boleh finance ker.
last sekali, nak kira berapa percent

boleh pm saya atau email [email protected]
 

Zul34

Super Active Member
Joined
Aug 26, 2008
Messages
6,959
Reaction score
14
Points
65
salam.
nak tanya sikit, kerja2 yg macamana yg boleh tolong bg finance, supply dan construction termasuk ke?
la atau award letter dari kerajaan, agensi kerajaan, swasta seperti tnb, telekom atau sykt listed kat bskl atau kontraktor kelas a, semua boleh finance ker.
last sekali, nak kira berapa percent

boleh pm saya atau email [email protected]

Semua blh bro , tp priority kat prjk2 kerajaan la
Kwn aku tu ada byk lesen termasuk F dan perbekalan, construction , supply dan mcm2 lagi
Kalau projek bwh 1j , takat ni x ada masalah

Kelas A x blh la nak fund psl kwn aku tu x mampu dan byk aku dah deal prjk kelas A ni mmg susah jalan la , unless kau pegang owner direct dan aku pegang funder direct dan x byk tngan

nasihat aku prjk kelas A ni x yah buat la , psl dah brtahun aku try bro , 1 pun x jalan , byk buang masa , tenaga dan duit sndiri je

Yg prjk bwh 1j ni pun kalau dpt byk , sdap gak kan, hehe

Kalau kau dah ada LA , kita blh nego la
Bila smua dah setuju , kita buat deal la dan ada agreement black and white utk persen masing2, tq:D
 

abuyon

Junior Member
Joined
Oct 24, 2007
Messages
71
Reaction score
1
Points
11
kalu setakat 20k projek printing ok ke? LO kerajaan gak
 

Zul34

Super Active Member
Joined
Aug 26, 2008
Messages
6,959
Reaction score
14
Points
65
kalu setakat 20k projek printing ok ke? LO kerajaan gak

Dah dpt ke bro , nak jv atau nak fund je, kalau serius , aku tnya kwn aku trus:)

Tp kalu kecik2 ni , rasanya kwn aku nak jv la
 

PulunSakan

Active Member
Joined
May 25, 2007
Messages
1,242
Reaction score
7
Points
25
aku nak tanya sikit algi pasal experience kwn ko tu.
semasa dia funder projek org lain tu camna dia buat nak
kasi secure payment, ssbg contoh kalu fund projek kelas F
200k la katakan, camna dia nak pastikan payment akan sampai
ke dia sebab mengikut keadaan sekarang segala payment akan
thru ke pprojek acc owner direct.
 

Zul34

Super Active Member
Joined
Aug 26, 2008
Messages
6,959
Reaction score
14
Points
65
aku nak tanya sikit algi pasal experience kwn ko tu.
semasa dia funder projek org lain tu camna dia buat nak
kasi secure payment, ssbg contoh kalu fund projek kelas F
200k la katakan, camna dia nak pastikan payment akan sampai
ke dia sebab mengikut keadaan sekarang segala payment akan
thru ke pprojek acc owner direct.


Sblm proceed kita akan buat lawyer agreement bro yg menyatakan dgn jelas brp persen pihak2 yg terbabit dapat x kira la broker ke , owner ke atau funder ke. Semua secure, jgn risau:D

Dan akan ada nego antara owner dgn funder payment yg masuk camane , blh kawtim bro , bdna ni kalau org yg terbabit nak meniaga lama

Yg ptg jujur je , psl kalau org nak tipu , buat bapak agreement pun dorang tetap akan cari jln nak tipu gak

Psl tu aku malas main line kelas A psl dah byk tangan

Mcm, kelas F atau atau projek bwh 1 juta ni , aku mmg ada kwn , kwn aku sndiri yg pegang bdna ni , psl tu aku konfiden

Byk dah aku tgk kwn aku deal , semua ok je psal dia dah bisnes lama , bkn main hit and run punya
 
Last edited:

abuyon

Junior Member
Joined
Oct 24, 2007
Messages
71
Reaction score
1
Points
11
Dah dpt ke bro , nak jv atau nak fund je, kalau serius , aku tnya kwn aku trus:)

Tp kalu kecik2 ni , rasanya kwn aku nak jv la

projek dah award kat aku..sekarang tengah design dan next week kene FA...masa tu la aku nak pakai duit....senang cite nak suruh fund je. kalu 1st projek ni cun aku invite lagi utk next projek yg dah ada LO gak dari KKLW ..mekasih


p/s...aku perlukan DTP jawi...URGENTTT!!!!
 

Zul34

Super Active Member
Joined
Aug 26, 2008
Messages
6,959
Reaction score
14
Points
65
projek dah award kat aku..sekarang tengah design dan next week kene FA...masa tu la aku nak pakai duit....senang cite nak suruh fund je. kalu 1st projek ni cun aku invite lagi utk next projek yg dah ada LO gak dari KKLW ..mekasih


p/s...aku perlukan DTP jawi...URGENTTT!!!!

So confirm ko nak funder la ni ye, kalau confirm , aku tnya kwn aku
 

deebok

Freshie
Joined
Jan 13, 2009
Messages
5
Reaction score
0
Points
3
Askum...
Boleh fund projek 500k?
Bayaran balik dalam masa 5 bulan.
URGENT PROJECT. ADA PO.
call/sms 012-4657939
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register