sape yang pernah invest dalam CIMB Bank's "Best Select" ??

CG Sponsors




reizwana

Active+ Member
Joined
Feb 15, 2009
Messages
2,950
Reaction score
47
Points
30
Sponsored Post

reizwana

Active+ Member
Joined
Feb 15, 2009
Messages
2,950
Reaction score
47
Points
30
(15.6% per annum based on historical backtesting)
future kene tgk current market le:)
15.6% peranum ok la on paper
tapi bleh imagine tak kalau simpan 100k profit yang aku dpt after 3yrs hanya 2.5k sahaja ??(15.6% pun x lepas)...org gila pun tak invest kalau cam ni :(:)(:)(( bagus aku campak dalam asb.. lagipun dalam sijil dier janjikan 25k after 3yrs..serious aku rase tertipu...ade sorang chinese tu simpan 200k dier dapat only 3k plus jer...nyaya la cam ni.
so aku nak tahu la kalo ade saper2 yang invest ??
 

kancilgila

Freshie
Joined
Sep 16, 2009
Messages
33
Reaction score
0
Points
6
ni invest ape yer??
cimb unit trust???
fund ape??
rase cam bukan dana unit trust yg biase ade je?
je
 

reizwana

Active+ Member
Joined
Feb 15, 2009
Messages
2,950
Reaction score
47
Points
30
ni invest ape yer??
cimb unit trust???
fund ape??
rase cam bukan dana unit trust yg biase ade je?
je
best select ni bukan unit trust... dier cam assurance.. dier akan tolong cari the best bussiness untuk dier invest...cam bon gak ar. mende ni dier bukak akhir tahun 2006 jer n mature tahun 2010. lepas depo dier akan kuarkan sijil yang stated kite punye profit after mature... menurut sijil dier akan kasi aku profit 25k ngan simpanan 100k tapi after 3 yrs dier hanye kasi aku 2.5k sahaje..
 

NEMO

CG Super Hardcore Club
Platinum Member
Joined
Jan 13, 2007
Messages
109,185
Reaction score
1,041
Points
1,101
kalu bon mmg logik la return ckit..
 

reizwana

Active+ Member
Joined
Feb 15, 2009
Messages
2,950
Reaction score
47
Points
30
kalu bon mmg logik la return ckit..
haha melampau sgt sikitnyer tu bang...lagipun terang lagi bersuluh profit yang dier stated dlm sijil...xlogic langsung:mad::mad:
 

NEMO

CG Super Hardcore Club
Platinum Member
Joined
Jan 13, 2007
Messages
109,185
Reaction score
1,041
Points
1,101
haha melampau sgt sikitnyer tu bang...lagipun terang lagi bersuluh profit yang dier stated dlm sijil...xlogic langsung:mad::mad:
ayat marketing selalunya menipu:(scam
 
Sponsored Post
Top
Log in Register