Sape Yang boleh Bagi Loan Sebelum 26hb ni? Urgent!!!

CG Sponsors




are_yan13

Active Member
Joined
Mar 9, 2010
Messages
1,702
Reaction score
1
Points
25
[STRIKE]Assalamualaikum,

Nak tanye pada otai2 disini, sape yang boleh bagi loan untuk tempoh kelulusan sebelum 27hb 12 nie. Diharap boleh bantu. Terus call/sms saya k. Saya ingin menolong rakan saya terjebak dengan ALONG sebab dia nak kawin dan perlukan duit segera.

Rakan saya adalah pekerja kerajaan di Majlis Perbandaran Nilai, Negeri sembilan. Masih dalam contract 3 tahun. Telah berkerja lebih daripada 8 bulan dan gaji pokok antara RM750-850. Ingin membuat pinjaman sebanyak RM 50,000.[/STRIKE]

Alhamdullillah.. da setel da... tq for komen2 dari warga CG yek :):)paid:)paid:)paid:)paid
 
Last edited:
Sponsored Post

ANAZUHUD

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Oct 11, 2008
Messages
21,157
Reaction score
96
Points
125
banyak nyer bro rm50,000 nak buat kawin...nak kawin 3 sekaligus ker??:)
 

eizzbizz

Super Active Member
Joined
Sep 2, 2009
Messages
8,726
Reaction score
634
Points
116
peghh!! RM50k ...
good luck TT
 

are_yan13

Active Member
Joined
Mar 9, 2010
Messages
1,702
Reaction score
1
Points
25
hehehe.. 2 aku x tau la... member aku nie kate...huk3.. aku just nak tolong jek :)
 

sonche

Super Active Member
Platinum Member
Joined
Nov 22, 2006
Messages
8,432
Reaction score
50
Points
70
rm50k tu. bleh tahan gak banyak. xleh hold dulu ke kawin, sampai tahap nk kena pinjam along? Kalau x mampu, buat majlis ala kadar je. macam x berbaloi plak kalau nk buat majlis meriah sehingga hutang along.

sekadar pendapat
 

are_yan13

Active Member
Joined
Mar 9, 2010
Messages
1,702
Reaction score
1
Points
25
rm50k tu. bleh tahan gak banyak. xleh hold dulu ke kawin, sampai tahap nk kena pinjam along? Kalau x mampu, buat majlis ala kadar je. macam x berbaloi plak kalau nk buat majlis meriah sehingga hutang along.

sekadar pendapat
ntah la bro.. mcm 2 la aku kate kat member aku nie.. tpi way dek jer... aku pun xtau la.. 2 la aku try tnyer kat cg nie.. kalo xpat, xpat la aku nak tlong member aku nie... pelik3..huk3
 

Jeb

CG Top Poster Club
Joined
Jan 2, 2007
Messages
39,505
Reaction score
124
Points
123
uish gaji pokok 850 je????btui ka keje gomen ni
 

tebbaloi

Legendary Member
Joined
Mar 4, 2009
Messages
13,457
Reaction score
444
Points
131
fikir masak² dulu dan mintak advise dari mak bapak sebelum membantu kawan..
 
Sponsored Post
Top
Log in Register