BTC USD 39,825.7 Gold USD 1,805.10
Time now: Jun 1, 12:00 AM

sape tahu nak bukak software yang ada serial key

fierouz350

Fun Poster
Joined
Aug 15, 2008
Messages
289
Reaction score
4
Points
15
nak tanya ckit coz aq zero dalam hal nie:)
aku ade download satu software nie tp x dapat nak buat ape coz dia mintak letak srial key/beli..tp mahal sangat...so ade cara x nak dapat serial key macam kita hack software tu ker(patch) atupon ape2 care lain..keygen memang x de coz dah puas cari...

tolong yer

:)cgrock:)cgrock:)cgrock:)cgrock

kalau ade software g tau aq..kalau ade link best gak
 
Sponsored Post

fnd75

Active Member
Joined
Apr 25, 2006
Messages
1,938
Reaction score
36
Points
35
ape nama software tu en. fierouz???
 

DDos

Legendary Member
Joined
Nov 7, 2007
Messages
14,111
Reaction score
690
Points
166
nama sware tak tau camana nak setel kan?
 

alekzand

Junior Member
Joined
Mar 4, 2007
Messages
54
Reaction score
0
Points
6
bagilah nama software tu...mcm mana nak bantu kalau nama software pun tak mau bagi...
 

ba-e-segan

Active Member
Joined
Jun 3, 2008
Messages
1,016
Reaction score
1
Points
25
aku pun ada masalah sama ..hari tu aku beli google earth (vista)ciplak...tak de key pula...puas cari diproperties..pun tarak...ada member boleh tlg.cam mana nak cari keys ..tokay tempat ku beli kata dia jual jer...
 

ezrienaz

Fun Poster
Joined
May 29, 2006
Messages
777
Reaction score
7
Points
15
Cuba beli yg ORI mesti ada serial key
 

fierouz350

Fun Poster
Joined
Aug 15, 2008
Messages
289
Reaction score
4
Points
15
nama software dia virtual keabord..aq sedut dari limewire..software nie ada satu tp aq ngok banyak lak name..acctly software nie unk main piano/gitar/ape2 alat music secara virtual..kalau aq ade google earth nyer key aq bg..:)cgrock:)cgrock
 

fierouz350

Fun Poster
Joined
Aug 15, 2008
Messages
289
Reaction score
4
Points
15
aku pun ada masalah sama ..hari tu aku beli google earth (vista)ciplak...tak de key pula...puas cari diproperties..pun tarak...ada member boleh tlg.cam mana nak cari keys ..tokay tempat ku beli kata dia jual jer...

try nie
google earth pro 3.0.6 - Serial by Craagle 1.7 beta
S/N: JCPMF9VXRQQ6HBL
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register