BTC USD 37,995.4 Gold USD 1,846.10
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Sape tahu>>Banner Flash To Banner Gif Converter<<??

maliq7776

Super Active Member
Messages
7,835
Joined
Mar 8, 2008
Messages
7,835
Reaction score
72
Points
75
salam,

nak tanya..macam mana nak convert banner flash to gif format?
dah tanya google, tapi tak berapa faham. sape kat sini pernah ade pengalaman?
ada link rujukan lagi bagus.

thanks.
 
Sponsored Post

dreamteam

Active Member
Messages
2,314
Joined
Jan 6, 2007
Messages
2,314
Reaction score
1
Points
25
salam,

nak tanya..macam mana nak convert banner flash to gif format?
dah tanya google, tapi tak berapa faham. sape kat sini pernah ade pengalaman?
ada link rujukan lagi bagus.

thanks.

ada software bro....nak minta saya buatkan boleh....:D
 

maliq7776

Super Active Member
Messages
7,835
Joined
Mar 8, 2008
Messages
7,835
Reaction score
72
Points
75
nk wat siggy ek? :p:p

nak buat siggy tu bile dah upgrade bro:D

sekarang ni duk plan nak iklan banner kat lelong, tapi bile dah convert..saiz jadi 1.2M:eek:

maksimun nak letak banner kat sane 20K je:))

langit dan bumi bezanye. tak tahu la sekarang ni buat camne#:-S
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register