Sape tahu>>Banner Flash To Banner Gif Converter<<??

CG Sponsors




maliq7776

Super Active Member
Joined
Mar 8, 2008
Messages
7,835
Reaction score
72
Points
75
Credits
0
salam,

nak tanya..macam mana nak convert banner flash to gif format?
dah tanya google, tapi tak berapa faham. sape kat sini pernah ade pengalaman?
ada link rujukan lagi bagus.

thanks.
 
Sponsored Post

dreamteam

Active Member
Joined
Jan 6, 2007
Messages
2,314
Reaction score
1
Points
25
Credits
0
salam,

nak tanya..macam mana nak convert banner flash to gif format?
dah tanya google, tapi tak berapa faham. sape kat sini pernah ade pengalaman?
ada link rujukan lagi bagus.

thanks.
ada software bro....nak minta saya buatkan boleh....:D
 

maliq7776

Super Active Member
Joined
Mar 8, 2008
Messages
7,835
Reaction score
72
Points
75
Credits
0
nk wat siggy ek? :p:p
nak buat siggy tu bile dah upgrade bro:D

sekarang ni duk plan nak iklan banner kat lelong, tapi bile dah convert..saiz jadi 1.2M:eek:

maksimun nak letak banner kat sane 20K je:))

langit dan bumi bezanye. tak tahu la sekarang ni buat camne#:-S
 
Sponsored Post
Top
Log in Register