Liverpool Sape setuju Keegan jadi Manager Liverpool?

CG Sponsors




Sape setuju Keegan jadi manager Liverpool?


  • Total voters
    0
  • Poll closed .
Sponsored Post

zuljaalaa

Legendary Member
Joined
Jun 3, 2006
Messages
11,874
Reaction score
46
Points
125
hehehe..
benitez pon tekanan sekarang.. dia nak blah tapi anak² dia syok plak dok england.. nak² lagi adik angkat kesayangan dia si lucah tuee.. maunya tak syok, main macam taik pon leh dapat 1st eleven hahaha
 

Aril Lasso

Fun Poster
Joined
May 19, 2010
Messages
191
Reaction score
1
Points
15
Aku pun setuju coz Liverpool perlukan pembaharuan dgn corak yg lebih kreatif...
 

gersangnye

Active+ Member
Joined
Sep 23, 2010
Messages
4,164
Reaction score
68
Points
30
Boleh je RH..tapi dia kena pandai setkan team n bagi semangat kat player tu...dia handle fulham boleh je gigit manu
 

azrine

Legendary Member
Joined
Jul 22, 2008
Messages
14,532
Reaction score
560
Points
166
hail for King Kenny for our new Liverpool boss..

sack Roy Hogson..the worst failure at Liverpool ever..


:)cgrock:)cgrock:)cgrock:)cgrock
 

seether

CG Top Poster Club
Joined
Jul 30, 2010
Messages
28,417
Reaction score
6
Points
311
update : roy hodgson masih lagi menerajui liverpool buat mase ini..hehe!
 

azrine

Legendary Member
Joined
Jul 22, 2008
Messages
14,532
Reaction score
560
Points
166
update : roy hodgson masih lagi menerajui liverpool buat mase ini..hehe!
update: roy hogson nak kene sack lepas nie..coach yang tak bleh blah..

cam harem..

gelak2..sambil gigit kuku..


:)):)):))​
 

zuljaalaa

Legendary Member
Joined
Jun 3, 2006
Messages
11,874
Reaction score
46
Points
125
hail for King Kenny for our new Liverpool boss..

sack Roy Hogson..the worst failure at Liverpool ever..


:)cgrock:)cgrock:)cgrock:)cgrock
walaupon kenny daglish tu legend sebagai player and manager, tapi aku tak berapa setuju kalau dia jadi manager.. zaman dia dulu tak sama ngan zaman sekarang.. lagipon sejak dia join semula liverpool last season, prestasi liverpool jatuh merudum.. kalau bleh biar la muka baru jadi manager liverpool..

vote for Marin O'Neil :)cgrock
 

apedehal

Freshie
Joined
Nov 1, 2010
Messages
4
Reaction score
0
Points
3
yeahhh.... setuju..
buang hudson..
since keegan pasti boleh memimbing liverpool..
bahkan boleh menjuarai BPL satu hari nanti..
 
Sponsored Post
Top
Log in Register