Liverpool Sape setuju Keegan jadi Manager Liverpool?

CG Sponsors




Sape setuju Keegan jadi manager Liverpool?


  • Total voters
    0
  • Poll closed .
Sponsored Post

acib

Active Member
Joined
Dec 5, 2007
Messages
2,403
Reaction score
1
Points
25
kalau KK jadi manager liverpool...aku rasa...hancus liverpool neh. jangan lahh...:D
aku rase pun mcm tu, keegan x power mane.. yg power scholari n mourinho :D
 

levitez

Legendary Member
Joined
May 28, 2007
Messages
14,102
Reaction score
15
Points
115
pecat jer rafa, ganti dgn rafi..hahhaa

ni mesti fan manuk neh...:eek: sabar jang...terjun jer masuk sungai kalau frust sangat tue...wakakakakak...padan muko korang!!! nyaman!!!:eek: :eek:
 

aloong_05

Active+ Member
Joined
Jan 12, 2008
Messages
4,659
Reaction score
42
Points
30
aku ttp yakin ngan rafa...tahun nie..pasti ader kejutan..game semalam adalah bukti kebangkitan kita semula...menamatkan badi kekalahan ngan man u..adalah titik penting utk kiter menjuarai bpl thn nie..aku ttp dibelakang rafa...
 

forexfreedom

Banned
Joined
Jul 10, 2008
Messages
284
Reaction score
0
Points
10
minta2 rafa can prove people wrong by winning all Cups this year
 

tommy22

Super Active Member
Joined
Aug 19, 2008
Messages
6,557
Reaction score
10
Points
65

ni mesti fan manuk neh...:eek: sabar jang...terjun jer masuk sungai kalau frust sangat tue...wakakakakak...padan muko korang!!! nyaman!!!:eek: :eek:
aku sokong kau levitez.. confirm dia tgh frust tuh..:eek:
 

wussa

Fun Poster
Joined
Mar 18, 2008
Messages
970
Reaction score
28
Points
20
Aku rasa kalau Keegan jadi Manager mesti dia bawak balik Owen ke Liverpool dan Gerard mesti syok punya ada geng lama dia balik. Jadi aku pun dgn selamba vote setuju
 

thegreat

Super Active Member
Joined
Nov 13, 2007
Messages
6,372
Reaction score
31
Points
70
aku rasa tak salah kita cuba....
 
Sponsored Post
Top
Log in Register