Liverpool Sape setuju Keegan jadi Manager Liverpool?

CG Sponsors




Sape setuju Keegan jadi manager Liverpool?


  • Total voters
    0
  • Poll closed .

forexfreedom

Banned
Joined
Jul 10, 2008
Messages
284
Reaction score
0
Points
10
since keegan ni pun legenda liverpool ... dan cara attacking dia aku suka...especially masa Newcastle lawan MU baru2 ni...kalau player gempak...mesti power kalau guna style dia

memandangkan kita semua ni fanatik bola...aku lebih prefer tengok main cantik... menang ke kalah no 2... bosan beb kalau main ntah apa2..
 
Sponsored Post

alonso

CG Hardcore Club
Platinum Member
Joined
Mar 1, 2008
Messages
62,520
Reaction score
426
Points
531
wat la poll
 

Penbiru

Legendary Member
Joined
Jan 12, 2008
Messages
19,225
Reaction score
1,463
Points
201
since keegan ni pun legenda liverpool ... dan cara attacking dia aku suka...especially masa Newcastle lawan MU baru2 ni...kalau player gempak...mesti power kalau guna style dia

memandangkan kita semua ni fanatik bola...aku lebih prefer tengok main cantik... menang ke kalah no 2... bosan beb kalau main ntah apa2..
kalau dia jadi coach Kedah lagi best...:D
 

aHmadDaniEL

Banned
Joined
Jul 20, 2008
Messages
18,080
Reaction score
6
Points
115
game liv skrng xbest....
kalau dpt coach yg leh ubah cara main tu...ok gak la...
keegan nih mmg suker attacking game...

tengok cam chelsea...season lepas ampeh jer...tp season nih, player sama tapi main lain...best tengok..
 

DreamCatcher

CG Top Poster Club
Joined
Jan 11, 2008
Messages
23,704
Reaction score
905
Points
176
keegan jaga newcastle pun tak bagus.. Takkan nak jaga liverpool plak.. :D amik la mourinho ke..
 

ajax932

Super Active Member
Joined
Nov 29, 2007
Messages
7,694
Reaction score
41
Points
75
liverpool perlu coach yg boleh bawak menang BPL cup.....

aku cdgkan Capello...(coach england skrg)
 
Sponsored Post
Top
Log in Register