Sape pernah dengar e-khazanah?

CG Sponsors




petrasis1

Fun Poster
Joined
Nov 21, 2008
Messages
246
Reaction score
0
Points
10
Assalamu'alaikum..

rasanya betul kot sy post thread ni kat forum ni.. Cuma nak tanya, Ade tak sesiapa yg pernah dengar pasal E-Khazanah..?

sistem ni dikatakan bukan skim cepat kaya, tapi lebih kpd infaq.. kita bank-in duit kat upline, pastu cari downline so that downline boleh bank in duit kat kita..

dikatakan jugak sistem ni tak menindas mcm skim cepat kaya, sape cepat-untung, sape lambat-nganga, tp e-khazanah ni tak..

nak tau lebih lanjut, bleh tengok website ni

http://www.e-khazanah.com/index.php?ref=register

U/P, sy belum join lagi, tapi terniat jugak nak join..:-?

ada sape2 ahli forum CG yg tau..? sila komen...

Terima kasih..:)
 
Sponsored Post

azam575

CG Hardcore Club
Joined
Jul 19, 2007
Messages
98,692
Reaction score
829
Points
576
Kalau tak dpt cari downline.... bukan ke menindas namanya huhuhuhuhuhu :p
 

ulam

CG Top Poster Club
Joined
Apr 30, 2008
Messages
22,373
Reaction score
59
Points
120
Kunci khazanah aku x ler... :))
 

petrasis1

Fun Poster
Joined
Nov 21, 2008
Messages
246
Reaction score
0
Points
10
Kalau tak dpt cari downline.... bukan ke menindas namanya huhuhuhuhuhu :p
Ala, kalau dok diam memang la tak dapat,,, lgpun modal just RM50.. kalau nak dibandingkan dgn investment program / MLM yg lain, semuanya beratus2, beribu pun ada..

benda ni konsep nya dah lama, cuma dulu pakai pos,, skrg zaman IT just pakai email & website yg disediakan.. baru lg benda ni..

so, takkan takde sorang pun yg tau / yg dah join pasal e-khazanah ni..?
 

azam575

CG Hardcore Club
Joined
Jul 19, 2007
Messages
98,692
Reaction score
829
Points
576
Ala, kalau dok diam memang la tak dapat,,, lgpun modal just RM50.. kalau nak dibandingkan dgn investment program / MLM yg lain, semuanya beratus2, beribu pun ada..

benda ni konsep nya dah lama, cuma dulu pakai pos,, skrg zaman IT just pakai email & website yg disediakan.. baru lg benda ni..

so, takkan takde sorang pun yg tau / yg dah join pasal e-khazanah ni..?
salam,

takpo lah bro.. ko masuk lah ek... huhuhuhu... aku takmo kasi benda haram kat anak bini aku huhuhuhuhu.....

byk lagi investmwent yang ado kat tenet atau offline huhuhu.....rm50 buat tanam serai pon buleh utg hahahahahaha :p
 

honda_primo

Banned
Joined
Nov 10, 2007
Messages
5,761
Reaction score
25
Points
75
ada sapa msk x,aku penanh dgr,mcm nk terjun ja....rm50 ja...pejam mata...kalo jadi...ok gah ...heheheh:D
 

amirrash

Active+ Member
Joined
May 27, 2008
Messages
2,842
Reaction score
10
Points
25
Ala, kalau dok diam memang la tak dapat,,, lgpun modal just RM50.. kalau nak dibandingkan dgn investment program / MLM yg lain, semuanya beratus2, beribu pun ada..

benda ni konsep nya dah lama, cuma dulu pakai pos,, skrg zaman IT just pakai email & website yg disediakan.. baru lg benda ni..

so, takkan takde sorang pun yg tau / yg dah join pasal e-khazanah ni..?
macam pernah ku dengar ayat ini tapi dimana ya.

bro, ikut tuan la. kalau nak join, masuklah. cuma checkhlah thread2 lain yang lebihkurang sama je ngan benda ni. ada yang lain murah tapi lingkup jugak. benda ni macam biasa la, masuk awl untung. masuk lambat melepas. :D
 

azam575

CG Hardcore Club
Joined
Jul 19, 2007
Messages
98,692
Reaction score
829
Points
576
macam pernah ku dengar ayat ini tapi dimana ya.

bro, ikut tuan la. kalau nak join, masuklah. cuma checkhlah thread2 lain yang lebihkurang sama je ngan benda ni. ada yang lain murah tapi lingkup jugak. benda ni macam biasa la, masuk awl untung. masuk lambat melepas. :D
salam,

Betul bro hehehehe... lagi utg kalau jadi TOKEY Program nie hehehehehe :D samo gak kalau jadi TOKEY MLM, TOKEY HYIP....hehehehe :D
 
Sponsored Post
Top
Log in Register