BTC USD 56,578.2 Gold USD 1,771.01
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Sape nak tumpang hosting??

zemang

Fun Poster
Messages
206
Joined
Oct 10, 2008
Messages
206
Reaction score
0
Points
10
Saya melanggani satu hosting drpd luar negara.
Skrg masih tinggal 1.5 TB lagi (1500 GB)
So sape2 yang berminat untuk share hosting dgn saya bole la
PM. Saya punye hosting unlimited domain hosting so sape2 nak host tu bole la. RM20 je setahun.

ym: zeman_700
:D
 
Sponsored Post

AlchemisT

Permanently Banned - , Newbie hacker password stea
Messages
11,718
Joined
Feb 19, 2008
Messages
11,718
Reaction score
328
Points
131
hahahah...hosting mn...
 

AlchemisT

Permanently Banned - , Newbie hacker password stea
Messages
11,718
Joined
Feb 19, 2008
Messages
11,718
Reaction score
328
Points
131
bukan byr permonth...
 

zemang

Fun Poster
Messages
206
Joined
Oct 10, 2008
Messages
206
Reaction score
0
Points
10
dai ada package, aku amek 12 month terus. ni juz sape2 nak space lebih bole la share hosting.nak host gambar ke ape ke..cuma yg rm20 tu bayar kat aku la.
tapi hosting ni x bagus untuk sape2 nak pki joomla la
 

NiKubes

Active Member
Messages
2,298
Joined
Dec 12, 2008
Messages
2,298
Reaction score
4
Points
25
macam menarik..
saudara mempunyai VPS ke?
 

NiKubes

Active Member
Messages
2,298
Joined
Dec 12, 2008
Messages
2,298
Reaction score
4
Points
25
ouh..
rasanya x perlu lagi..
jika perlu nnti sy contact

terima kasih :)
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register