• Forum searching still not well functioning . We have already working on it.

Want To Sell sape nak jual /beli gamez ps3 seken page2 new update games

Recommended Brokers


Latest Threads

fanlee

Legendary Member
Joined
Jul 31, 2008
Messages
14,021
Reaction score
12
Points
0
Location
ktn,pahang
aku buka tread ni nak cari gamez ps3 seken punya
sape2 nak jual boleh la letak kat sini so boleh lah save buget skit nak beli yg baru kopak poket aku kalu beli skali 2/3 dah abis dekat seribu

sape2 dah rase bosan games dia main boleh la letak kat sini mana la tau ader warge cg minat

aku nak jual games
canon=rm80+rm5 pos
assassins creed=rm130+rm5 pos

boleh sms/call
013-9096333
 
Last edited:
Sponsored Post

scryed

Active Member
Joined
Feb 1, 2007
Messages
1,357
Reaction score
9
Points
0
nk beli ke bro
GTA4
Ninja Gaiden Sigma
Disgaea 3

RM 1xx...rege bleh deal....TNA Impact pun aku ader, tapi mls nk jual...btw aku duk ipoh
nk postage pun bleh, cod pun bleh
ni no aku 0125462186
 

scryed

Active Member
Joined
Feb 1, 2007
Messages
1,357
Reaction score
9
Points
0
emmm tambah sikit...aku baru je jual assasin creed kat sorang budak kat ipoh...cod je
 

al-dengko

Fun Poster
Joined
Oct 11, 2008
Messages
583
Reaction score
0
Points
0
aku ader winning eleven 2008
harge rm1xx
bole runding
aku dok jb.nk cod bole.post pon bole
kalo berminat
neh no aku 0177089823
 

taurusboyz90

Legendary Member
Joined
Apr 20, 2008
Messages
10,055
Reaction score
119
Points
0
Location
ملاك
aku ada fifa2008 nak dijual?ada sesapa nak beli?harga Rm100(negotiable)
 

kawabanga

Active Member
Joined
May 15, 2007
Messages
2,064
Reaction score
0
Points
0
Location
sekitar kawasan utara
nk beli ke bro
GTA4
Ninja Gaiden Sigma
Disgaea 3

RM 1xx...rege bleh deal....TNA Impact pun aku ader, tapi mls nk jual...btw aku duk ipoh
nk postage pun bleh, cod pun bleh
ni no aku 0125462186
kalau se "rat" lebih, lebih kurang sama dengan beli baru la..
 

taurusboyz90

Legendary Member
Joined
Apr 20, 2008
Messages
10,055
Reaction score
119
Points
0
Location
ملاك






ni game fifa 08 yang aku nak jual tu..
harga rm50 je..
sesapa nak beli pm den..
cod area ayer keroh or bukit beruang melaka..
sebab nak jual-coz dah ada fifa 09:p
semua barang ni dalam keadaan baik
 
Sponsored Post
Top
Log in Register