Sape Nak Akaun Rapidshare Aku

CG Sponsors




mr_library

Junior Member
Joined
Nov 5, 2007
Messages
84
Reaction score
0
Points
6
Details pasal akaun aku:



SS diambil lebih kurang pukul 11 pagi tadi. Aku bercadang nak jual akaun ni pada mereka yang berminat.

Asal silah akaun ni - aku beli direct dari rapidshare (paypal) utk 3 bulan (16 euro lebih kot). Aku pakai untuk upload brg2 yg aku post kat blog aku dan juga utk donlod. Tapi sekarang aku kurang pakai dah RS ni sejak aku sibuk menoren file 240GB. TQ
 
Sponsored Post

mr_library

Junior Member
Joined
Nov 5, 2007
Messages
84
Reaction score
0
Points
6
ni plak SS bayaran aku ke rapidshare tu:



mcm yg anda lihat dlm SS kat atas, ada 17163 points. bleh extend utk 1 bulan lagi sampai 24 April 2009 @ buat 1 lagi premium akaun.

cari lagi lam 3 ribu points, bleh extend sampai 24 Mei etc. Cari lagi 10 ribu points, bleh extend lagi dan lagi :D
 

AlchemisT

Permanently Banned - , Newbie hacker password stea
Joined
Feb 19, 2008
Messages
11,718
Reaction score
328
Points
131
aku nak hack ko punya RS hehheheh
 

metaaura

Super Active Member
Joined
Feb 25, 2007
Messages
6,737
Reaction score
3
Points
65
nak tolak berape ni since. aku tgk mencari gak ni
 

sunnyfx

Super Active Member
Joined
Jan 6, 2008
Messages
7,802
Reaction score
73
Points
70
DIa tanya sapa nak... AKU NAKKKKK !!!!!
 

mr_library

Junior Member
Joined
Nov 5, 2007
Messages
84
Reaction score
0
Points
6

tokputih

CG Top Poster Club
Joined
Apr 24, 2008
Messages
27,178
Reaction score
817
Points
176
tapi traffic left tinggal 5g aje.... kejap jer habis..:D
 

gengjawa

CG Top Poster Club, XM Official, Introducing Broke
Platinum Member
Joined
Dec 22, 2006
Messages
33,087
Reaction score
200
Points
123
bg free nak ler..
 
Sponsored Post
Top
Log in Register