BTC USD 48,052.6 Gold USD 1,753.50
Time now: Jun 1, 12:00 AM

<<Sape Minat Berenang>>JOM LAYAN!

maliq7776

Super Active Member
Joined
Mar 8, 2008
Messages
7,835
Reaction score
72
Points
75
salam,

nak tengok kat sini, ramai ke yang
1-tak minat berenang,
2-ataupun minat, tapi tak pandai,
3-ataupun minat,
4-ataupun pandai, tapi tak minat:-?
ingat brother2 n sister2 sumer, berenang adalah sukan yg nabi syor kan:)paidyela..kalo ade org lemas, takkan nak tgok je:-?

sini aku letak kan beberapa Style berenang..aku pun tak tahu sumer:">

>>Freestyle
freestyle.jpg


>>Backstroke
Backstroke2-main_Full.jpg


>>Breaststroke
breaststroke.jpg


>>Butterfly yg ni yg paling susah#:-S
butterfly.jpg


kalo yg dah pandai tumble turn (u-turn) tu..kira ok lah tu..:)paid
http://www.youtube.com/watch?v=e3tqBR1ybRI
_38117682_front_crawl_turn.gif


mari la same2 bincang2 pasal berenang ni..aku dah tahu..kalo yg laki, mesti pikir pelik:p
 
Sponsored Post

decalXsia

Super Active Member
Joined
Jun 25, 2008
Messages
5,492
Reaction score
100
Points
73
aku pndai n minat berenang...dlu kt kmpung
slalu bkubang kt sungai...:D
 

maliq7776

Super Active Member
Joined
Mar 8, 2008
Messages
7,835
Reaction score
72
Points
75
aku pndai n minat berenang...dlu kt kmpung
slalu bkubang kt sungai...:D

dulu kat kampung kene selam kat member sebab tak pandai:))
tapi kat bandar jugak lah baru pandai:)
 

decalXsia

Super Active Member
Joined
Jun 25, 2008
Messages
5,492
Reaction score
100
Points
73
aku pnh lemas 2 kli sbb nk blajr brenang..
yg harunye 2 budk kecik yg slamtkn aku..:))
 

fachak

Active+ Member
Joined
Aug 22, 2006
Messages
3,107
Reaction score
11
Points
35
aku baru gi berenang kat pool danga view minggu lepas.. tapi gaya berenang yg aku masih fail gaya butterfly la...
 

tomie

CG Hardcore Club
Joined
Dec 25, 2006
Messages
73,886
Reaction score
8,267
Points
716
** tgh sabar menunggu poll :D

ceq tak reti berenang :-&.....tapi kalo tidor atas air 3-4 jam...ok ar...:D :">
 

greatcrown

Junior Member
Joined
Oct 17, 2008
Messages
94
Reaction score
0
Points
6
aku memang otai..4 tahun sudah..skrg boleh muntah hijau...

kalo perut naik...penafasan kita ade prob tak?

aku rase cam susah sikit nak nafas la skrg...
 

maliq7776

Super Active Member
Joined
Mar 8, 2008
Messages
7,835
Reaction score
72
Points
75
** tgh sabar menunggu poll :D

ceq tak reti berenang :-&.....tapi kalo tidor atas air 3-4 jam...ok ar...:D :">

**ko jgn la tunggu..aku mmg tak pandai buat poll.aku tak tahu nak tekan yg mane dan nak tulis kat mane#:-S

pelik gak tak pandai berenang, tapi boleh tido atas air:-?
 

maliq7776

Super Active Member
Joined
Mar 8, 2008
Messages
7,835
Reaction score
72
Points
75
aku memang otai..4 tahun sudah..skrg boleh muntah hijau...

kalo perut naik...penafasan kita ade prob tak?

aku rase cam susah sikit nak nafas la skrg...

aku rase..kalo perut naik la mudah bernafas dan berenang sebab perut boleh jadi pelampung otomatik.mudah sgt terapung:)

ni same kes dgn kawan aku ni:))
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register